keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Korvislepakko ja uusia tölkkikorviksia

Olen jo jonkun aikaa harmitellut, kun tuo korvispupu on vähän epäkäytännöllinen roikkuvien korvisten kanssa. Sitten sattumalta näin pinterestissä tosi söpön amigurumilepakon ja idea pompsahti päähän samantien: teenpä korvislepakon :D.


Ja tässä hää ny roikkuu mun uusimmat tölkkikorvikset korvissaan:


Lepakko on virkattu eräältä keskustelupalstalta lähetetystä langasta (kiitokset vaan sinne!) nro 1,5 koukulla. Nuo korvikset on tehty Ruotsista ostamastani vadelmalimutölkistä. Ostin sen siis samalla reissulla kun kävin käsityömessuilla Ruotsissa. Pakko oli päästä ruokakauppaan ko. reissulla hiplailemaan ruotsalaisia tölkkejä ja olihan siellä(kin) ihan nättejä. Tuo vaaleanpunainen ihanuus sitten lähti kotiin asti ja kyllä, limukin oli ihan hyvää :D.

Tällä tapaa lepakon on tarkoitus roikkua mun yöpöydällä:


Lisäksi olen tehtaillut lisää korviksia joululahjoiksi ja itsellenikin :).



Ylemmät on samasta ruotsintuliaisesta ja alemmissa on taas tyttöni kuva :). Kun  näytin äidilleni ekat korvikset, niin hän halusi itselleen samanlaiset, joten tuumasta toimeen ja tuollaiset tuli. Mutta enhän mä malttanut odottaa jouluun ja äiti sai jo omansa pari päivää sitten :).

Nurinkurinterkuin TsiSanna
 
ps. Vielä ehtii osallistua Hyvä joulumieli -haasteeseen! Pari osallistujaa vielä, niin saataisiin leluja kasaan :).



10 kommenttia:

  1. Oi kuinka hauska lepakko! :) Olen muuten pitkään miettinyt, millä ihmiset tekevät amigurumeille punaiset posket. Tuollaiset, kuin sinunkin korvislepakon esikuvalla. Osaatko sanoa? Toisi kivaa lisäilmettä amigurumeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne mitä mä olen nähnyt, on tehty ihan poskipunalla tai punaisella luomivärillä. Itse TsiZillassa käytin mustaa luomiväriä silmien alla, antamaan goottimaisen vaikutelman nukkeen. Hyvin on pysynyt ainakin puuvillalangassa tuo luomiväri. Nuo tosin näyttävät ihan huopapaloilta tuossa esikuvalepakossa. On valittavasti niin pieni kuva, että vaikeaa tarkkaan sanoa :(.

      Poista
    2. ok, kiitos tiedosta :) Pitääkin testata amigurumien poskien punaamista ;)

      Poista
  2. Nää korvikset on kyllä superhienoja! Ne ekat kukat on niiiin kivat. Tykkään kovasti, kun näihin oletettavasti saa kokoa ilman että tulee painavat.
    Aikaisemminkin olen käynyt ihastelemassa, mutta en ole tainnut kommentoida mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuohan ei siis paina oikeastaan mitään, välillä joudun tarkistamaan, että killuuko ne vielä korvissa, kun ovat niin huomaamattoman tuntuiset :D. Kiva kun kommentoit :).

      Poista
  3. Aivan ihana lepakko! Ite oon kans viime aikoina tykästyny virkkailemaan amigurumeja :) Vielä parempi jos niille löytyy jokin kiva käyttötarkoituskin, etteivät ihan vaan jää koristeeksi nököttämään. (tein mm.yhden kilpparin, joka päätyi nuppineulatelineeksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Mulla on yleensä jääneet amigurumit koristeiksi, mutta välillä niille keksii tosiaan onneksi käyttöäkin :).

      Poista
  4. Korvikset sopii, kun nenäpäähän tuolle lepakolle ;) ihania sekä lepakko, että korvikset!

    VastaaPoista
  5. Hauska otus ja hauskoja korviksia, ei ihan jokaisella samanlaisia olekkaan.

    VastaaPoista
  6. Ihania nuo korvikset! Pitäisi tehdä itsekin, tarvikkeet olisi jo hankittuna..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...