tiistai 19. marraskuuta 2013

Syfestival 2013

Piti jo aikaa sitten kirjoittaa postaus käsityöristeilystä ja Syfestivaleista, joilla kävin kurkkimassa länsinaapurin kädentaitoja. Risteily oli oikein kiva ja messutunnelmakin mukava, vaikka itse messut olivat pieni pettymys. Olin kuvitellut jotain suurempaa ja ennen kaikkea halvempaa. Lähes kaikki langat olivat euron kaksi kalliimpia kuin suomessa ja suurinta osaa löytyy minun lähimmästä lankakaupastani... Joten pettymys sikäli. Mutta kyllä sieltä muutamia ideoita tuli poimittua. Suosikkini oli virkaten päällystetyt mittanauhakotelot :). Tietenkään en niistä huomannut ottaa kuvaa.

Tässä vähän messutunnelmaa:


Messuilla oli paljon työpajoja, ja jos ruotsi taittuisi paremmin olisin osallistunut johonkin. Hauskin paja oli sellainen, jossa olisi voinut ommella miehelle kalsarit :). Olisin ommellutkin, jos osaisin ommella ja ruotsini olisi yhtään parempi. Perinteiseen tyyliin meinaan kun asioita kysyin englanniksi, niin minulle vastattiin ruotsiksi :D.
Messuilla oli myös tarvikkeita vähän jokaiseen käsityönalaan, neulontaan, virkkaamiseen, paperiaskarteluun, ompeluun jne.

Voisin kyllä lähteä uudelleenkin ko. risteilylle, vaikka ostokset jäi aika minimiin kun hinnat ei ollut minun mielestäni ihan kohdillaan. Löytyi tuolta kuitenkin yksi joululahja ja vähän helmiä ja sun muuta pientä. Lisäksi sain yhden keskeneräisen neuleen valmiiksi ja toistakin neulottua pitkät pätkän. Loistavaahan tämä oli siksikin, kun ei ollut kuin kaksi työtä mukana, oli pakko edistää niitä jos halusi puikkoja kilkutella :). Ja minähän aina haluan :D.

Messuterkuin TsiSanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...