perjantai 1. marraskuuta 2013

Mitä kannan sydämessäni...

...kannan nyt myös korvisssani.


Näissä korviksissa on pohjana tölkistä kuvioleikkurilla leikatut palat ja päällä valokuvasta samalla leikkurilla leikatut palat. Liimasin nuo palat yhteen ja päälle laitoin koholakkaa. Näistä taisi tulla minun rakkaimmat korvakoruni, koska näissähän tietysti on oman tyttäreni kuva :).

Mieleni halajaa vielä korviksia koiristani ja pojankin kuvasta haluan tehdä jotain kivaa :).

Jos tällaiset haluaa tehdä, niin kannattaa suoristaa tölkinpala ennen kuin valokuvan liimaa siihen päälle, muuten ne eivät oikein tahdo pysyä yhdessä. Uskoisin, että ihan normipaperillekin tulostettu kuva toimisi yhtä hyvin, joskin se voi vaatia useamman kerroksen lakkaa koska se imenee enemmän sitä. Tosin normipaperi myös myötäilee paremmin tölkinpalaa, että voi taas sikäli olla helpompi kiinnittää paikoilleen.

Sydämellisin terkuin TsiSanna

15 kommenttia:

 1. Ei ihme että nämä ovat siulle juuri ne rakkaimmat korvikset, sillä ne on ihanat.

  VastaaPoista
 2. Aargh, miten ihanat!! Siis onko nuo leikkurit sellaiset, jotka on periaatteessa tarkoitettu paperille? Vai järeämmät leikkurit? Tiimarissa yritin näitä katsella, mutta jäi vielä ostamatta. Tämän idean kun näin, ne on PAKKO saada! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaisia paperileikkureita olen käyttänyt. Alkuun epäilin, ettei mene läpi, mutta se tölkki on sivulta tosi ohutta ja leikkuri menee tosi helposti läpi.Pohja ja kansi on jäykempää, mutta eipä niissä yleensä kuvia olekaan, tosin tässähän ei tölkin kuvalla ole väliä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :). Nämä sai töissäkin kehuja ja omasta mielestä on livenä paremman näköiset vielä kuin kuvassa :).

   Poista
 4. Hellyttävän ihana idea ja ovat todella kauniita♥

  VastaaPoista
 5. Olisiko mahdollista, jos tekisit minulle koiristani kasvattajille parit korvikset...? Oma sorminäppäryys ei riitä. Nuo ovat todella ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita postia osoitteeseen sannajeriksson@gmail, niin jutellaan lisää tilauksesta :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...