torstai 28. marraskuuta 2013

Pieni virkattu kori juuttinarusta ja puuvillalangasta

Kuten ehkä on tullut ainakin säännöllisemmille lukijoille (tervetuloa lämpimästi muuten uudet lukijat <3) selväksi, niin minä tykkään laittaa hiuksia, etenkin typyni hiuksia. Typyllä onkin kaiken maailman pinnejä ja pompuloita vaikka kuinka paljon, mutta kun niille ei ole ollut paikkaa, niin ne ovat olleet levällään ympäriinsä, eikä niitä koskaan löydy kun tarvitaan. Pohdiskelin erinäköisiä ratkaisuja tähän ongelmaan ja lopulta päätin virkata korin johon pompulat ja sun muut voisi laittaa.
Olen ollut vähän kahden vaiheilla noiden virkattujen korien kanssa, että tykkäänkö niistä vai en, mutta kun näin pinterestissä joulukellossakin käyttämäni tekniikan kuvan *KLIK*, niin pohdin, että tuollalailla voisi tehdä korinkin. Päädyin kuitenkin t-paidan sijaan käyttämään juuttinarua. Pohjan tein tuon ohjeen mukaan, mutta sitten minua alkoi nyppiä, ettei juuttinaru oikeastaan näkynyt ollenkaan työssä. Päädyin tekemään niin, että joka toiseen kiinteään silmukkaan otin juuttinarun sisään ja joka toisen kiinteän silmukan virkkasin narun takaa :). Olen aika ylpeä tästä keksinnöstä, koska korista tuli ihan näppärän näköinen :). Yläreunaan tein vielä simpukoita pylväillä, joissa kuljetin juuttinarua vain osin mukana, se kun oli liian paksua taipumaan siististi jos yritin tehdä koko pylvään sillä.
 
Ja valmis kori TATTADATATTATTATTTAA:
 
Kori on vähän kruunun mallinen, ajattelin että se sopii pikkuprinsessalleni <3.
Virkkausterkuin TsiSanna

10 kommenttia:

 1. kaunis kori,upeasti tuo naru tulee esille.

  VastaaPoista
 2. Tää on todella kiva ja jotain niin raikasta niiden tavallisten virkattujen korien rinnalla!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos, minustakin tuosta tuli aika sievä :).

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva kori! Pitääpä pistää korva taa =)

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno! Miu pitäs hommata kans tota juuttinarua, se on niin kivan rouheeta :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :). Juuttinarusta on moneksi, yhden uuden jutun olen siitä taas tehnyt, laitan blogiin kunhan tervehdyn. Nyt poden aika hurjaa angiinaa, kurkku on lähes turvonnut umpeen... Ei siis just nyt jaksa bloggailla kun tällain vähän kännykällä.

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kiva :) mä oon uusiokäyttänyt hiustarvikkeita varten pikkuhousupaketit, eli ne vetoketjulliset "meikkipussit" joita saa ainakin Lindexiltä ja H&M:ltä. Tämä olisi paljon nätimpi vaihtoehto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta ei huono tuo uusio käyttäminenkään :). Meillä ne on tainneet jäädä lasten leikkeihin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...