perjantai 15. marraskuuta 2013

Paketointipuuhat alkakoon!

Tykkään paketoida joululahjoja ihan hirmuisesti. Tai ainakin tykkäsin aikana ennen lapsia. Nykyään kun ei voi lasten nähden paketoida, niin tulee yleensä kiire ja iltamyöhään pitää väkertää, eikä se ole ollenkaan niin mukavaa. 

Nyt yritän välttää tätä viime hetken yöpaketoimista ja aloittelen hommaa jo nyt. Tosin täytyy myöntää, että lapset kyllä tietää, että äitikin antaa lahjoja, eikä yksin joulupukki, joten sisänsä turha näitä itsetehtyjä on salassa paketoidakaan :D.

Ekana pakettiin päätyivät tekemäni tölkkikorvikset. Ostin Tiimarista ihan muuten vaan joulupapereita yms. ja niissä sattui olemaan pieniä muovipusseja, joissa paperit olivat ja kun niitä purin, niin sain idean laittaa korvikset noihin pusseihin :). 


Itse papereihin tein vain neulalla pienet reiät ja pujotin korvikset reikiin. Musta näistä tuli tosi pienellä vaivalla yllättävän hauskannäköiset :).

Pitääkö kukaan muu paketoinnista vai onko se enemmän pakollinen paha?

Paketointiterkuin TsiSanna

4 kommenttia:

 1. Tykkään paketoida, jos on kivaa lahjapaperia, mutten ole siinä kyllä hirveän hyvä. Sinulle on haaste blogissani :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2013/11/11-asiaa-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Ihania läpinäkyviä pakettejä!! Ja joo tykkään paketoida ja haluan niistä aina kauniita!!

  VastaaPoista
 3. Kauniit paketit (ja korut)! Paketointi on ihanaa - sillon kun siihen on aikaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun löytyy muitakin paketointiväkertäjiä :). Mies kun ei oikein ymmärrä tätä(kään) harrastusta :D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...