lauantai 30. marraskuuta 2013

Uusi klipsukoru

Rakas ystäväni pyysi, että tekisin hänen naisystävälleen jonkin itsetehdyn joululahjan ja minulle tämä sopi paremmin kuin hyvin. Ystäviä on aina ilo auttaa ja minusta on kivaa antaa itsetehtyjä lahjoja. Ystävä päätyi vaaleanvihreää klipsukoruun ja koska kyseessä on rakas ystävä ja lahja menee hänen mielitietylleen (joka on myös aivan ihana ihminen) minä päädyin lisämään koruun vähän extraa :).

Koru kokeilussa ranteessani
Rakkaudella tehty, rakkaudella annettu :)
 
Koruun meni 15 tölkinvedintä ja ympärille virkkasin silkkinauhaa. Taakse ompelin korulukon ja eteen lisäsin tuo sydänriipuksen.
 
Kysyin vielä saanko paketoidakin lahjan (juu, minä tykkään paketoida) ja kun lupa tuli, niin tässäpä koru vielä paketissaan:
 
 
Joulua odottelevin terkuin TsiSanna
 

7 kommenttia:

 1. Tulipas siitä kaunis. Ja miten söpö paketointikin! :) Teille on muuten haaste blogissani http://piponytimesta.blogspot.fi/2013/11/11-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Uuu, miten nätti!! Minäkin olen päätynyt keräilemään nuita klipsuja... Vaikka ensin päätin, että tuohon hommaan en ala :) Koskaan ei saa sanoa ei koskaan! :) Voisi itsekin kokeilla aloittaa vaikka tuollaisella korulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Noista rannekoruista onkin hyvä aloittaa, kun niihin menee suhteellisen vähän klipsuja :). Saa nopeasti ja helposti kivaa. Innoistuin tämän myötä itsekin tehtailemaan pari uuttaa joululahjoiksi ja yhden itsellenikin. Pari pitäisi vielä konttiin tehdä :).

   Poista
 3. Tää on kyllä aivan ihana..♥♥ millaista korulukkoa käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on käytetty Sinellin vähän koristeellisempaa lukkoa (http://www.sinelli.fi/sinelli/tuotteet/215466?returnUrl=%2Fsinelli%2Fproduct%2FSinelliProductFamilySearch.action%3FproductFamilyId%3D23492). Välillä käytän ihan niitä perinteisiäkin, missä ei ole mitään koristusta, sellainen joka on rengas ja klipsautetaan kiinni toiseen renkaaseen yms.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...