tiistai 5. marraskuuta 2013

Asusteita, makeisia ja koruja...

näitä lukijamme haluavat mieluiten itsetehtynä joululahjaksi. Aika monelle kelpaisi myös kynttilä :).
Ihanaa, kun niin moni vastasi kyselyyn :). Muutenkin tervetuloa uusille lukijoille ja ihanaa, että olette pysyneet mukana vanhat lukijat! Jokainen kommentti lämmittää mieltä.
 Mulle tulee melkein huono omatunto, kun asusteet oli suosituin lahja ja mulla ei ole aikaa tehdä niitä jouluksi kovin montaa :D. Ehkä ensi vuonna tajuan aloittaa ajoissa :). Mutta tosi kiva, että moni tykkäisi itsetehdyistä koruista, koska niitä on lähdössä konttiin ja makeisiakin ajattelin tehdä jos aikaa löytyy. Viimeisimpänä aloin haaveilla itsetehdystä likööristä, olisi kiva kokeilla sellaisenkin tekemistä! 
Vinkatkaas muuten jos keksitte jotain hyviä itsetehtyjä lahjoja koirille! Meillä kun etenkin vanhempi koira rakastaa joulua...tai no lähinnä lahjapakettien avaamista :). On se aika hauskaa kun vanhus saa virtaa kun kuuleekin paperinrapinaa <3. Vanha neitomme kun on sitä mieltä, että kaikki paketit on yksin hänelle :).

Mitähän täältä löytyy?

Joululahjapajan kiireinen tonttu TsiSanna

12 kommenttia:

 1. Itse olen monesti suunnitellut väkertäväni koirille semmoisen puuhapeiton, jossa on erilaisia taskuja, joihin voi sitten laittaa nameja ja erilaisia hajuja ja muuta ihmeteltävää. Yhteen vaikka linnunsulkia, toiseen käpy, kolmanteen nahkaluu, neljänteen lampaanvillaa. Ei välttämättä vaikuta kovin kummoiselta idealta ihmisen korvaan, mutta moni koira oikeasti tykkää ja saa vähän käyttää päätänsä kun koittaa saada aarteita taskuista pois. Riippuu tietysti vähän koirasta miten tuo toimii vai onko entinen heti ekan käytön jälkeen. Onhan noita ostotavaranakin, esim Ottosinin dog treat trapper.

  Monet koirat hullaantuu myöskin ihan niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin oikealla, puhdistamattomalla lampaanvillalla täytetystä sukasta. Sitä on ihana imeskellä ja maistella ja haistella ja riepottaa, kiinnostavuus on ihan toista luokkaa kuin kaupan leluissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! Vanhempi koira, joka rakastaa pakettien purkamista varmaan tykkäisi tuollaisesta puuhapeitosta. Toisaalta on myös niin raju, että voisi olla peitto entinen ekan käyttökerran jälkeen :D. Aika usein koirat on saaneet lahjaksi muiltakin kuin meiltä ihan vaan vessapaperirullaan, joka on paketoitu, piilotettuja nameja. Olisi vaan välillä kiva keksiä jotain uutta ja nythän tässä jo ideoita tulikin :).

   Poista
  2. Rajummalle koiralle voi vääntää vanhoista pyyhkeistä ja vaatteista namisolmuja. Eli nameja pyyhkeeseen ja pyyhe rullalle ja solmuun. Taas on hetkeksi tekemistä. :)

   Poista
  3. Joo, tuokin voisi toimia. Miten mä oonkin näin mielikuvitukseton, etten itse ole keksinyt mitään ideoita? No toisaalta nyt on tullut keskityttyä ihmisten lahjoihin lähinnä, eikä edes niin ajateltua koirien paketteja. Pitää tehdä korjausliike tässä kohtaa :D

   Poista
 2. Meidän koirille anoppi on leiponut jouluksi omia pipareita. Sisältävät mm. lihaa. Ohjetta ei oo tähän hätään heittää, mutta ehkäpä netin syövereistä löytyisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon kanssa tehnyt koirille keksejä ihan muuten vaan. Ehkäpä jouluksi voisi tehdä ihan piparimuoteilla :). Hyvä idea tämäkin.

   Poista
 3. Saattaapahan koirille tehdä melkeen mitä vaan =) Ite oon aikoinani punonu ainakin naruleluja kuteesta ja ommellu remmiin pujotettavia heijastimia. Miks ei ompelis ihan heijastin liiviäkin. Ja jos on aikaa, kärsivällisyyttää eikä ketään sotkemassa naruja niin punoishan sitä vaikka remminkin :D Nahkatyöt jos on yhtään tuttuja niin nahastkin vois remmin tehdä. Ja näyttelyremmille jos on tarvista niin semmosen ainakin, semmoseenhan vois vaikka helmillä vähän bling-blingiäkin lisätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastin valjaisiin ei olis ollenkaan hullumpi idea. Nyt tuolla näkyy vaikka mitä vilkkuvaloa liikenteessä ja hyvä niin :).

   Poista
 4. Olet kyllä mahdoton näpertelijä ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla tuli mieleen jotkut itsetehdyt namit, joita tekee isomman satsin ja laittaa pakettiin sopivan kerta-annoksen. Koiralla olis kuitenkin se paketin avaamisen tuoma riemu, ja lahjasta olis iloa sitten vielä myöhemminkin :)

  Meillä myös Lola rakastaa avata (repiä...) kaikkea missä on jotain hyvää sisällä, tyhjät vessapaperihylsytkin pitää kuskata pahvinkeräyspussiin siltä salaa kun se raukka luulee että niissä on automaattisesti nami sisällä ja haluaa repiä ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi viimeksi noiden itstehtyjen namien kanssa, niin että parissa viikossa menivät homeisiksi :(. En tiedä oliko huono astia, ei tarpeeksi ilmatiivis vai johtuuko vaan siitä kun ei ole säilöntäaineita. Mutta eniveis kauhean pitkäksi aikaa niitä ei siis välttämättä voi säästellä.

   Voin kuvitella ton vessapaperirullanjemmausoperaation liiankin hyvin :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...