sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Virkattu rahin päällinen

Heippati vaan taas pitkästä aikaa!

Tämä työ valmistui jo aikoja sitten, en vaan ole saanut konetta auki bloggailua varten pitkiin aikoihin. Niin paljon kaikkea hässäkkää koko ajan, että jää tämä bloggailu ihan taka-alalle. Mielessä kyllä usein, mutta kun ei vaan ehti :(.

Tein tämän rahin päällisen oikeastaan heti makuuhuoneen tyynyjen perään ja makkariin tämäkin tuli. Siksi sama tuttu oranssi väri :).
Ohje on jostain ikivanhasta virkkauslehdestä ja alunperin ohje oli pyötäliinaa varten. Pikkasen ko. ohjetta muokkasin ja tuli just passeli :).

Terkuin TsiSanna
14 kommenttia:

 1. Kaunis rahin päällinen, kiva malli!

  VastaaPoista
 2. Kaunis päällinen! Nätti sävy oranssissa, sopii tuon ruskean pariksi.

  VastaaPoista
 3. Haastoin teidän blogissani :) http://kotiruusu.blogspot.fi/2015/07/sain-mummo-ja-koira-blogista-haasteen.html

  VastaaPoista
 4. Kiva tuli, vaikka puoliks ilman mallia. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 5. Miksi lopetititte bloggaamisen?
  T:Lukijasi sitaatit ja sanonnat http://sitaatit.com/

  VastaaPoista
 6. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

  We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments of life with a smile Visit for the | funny joke

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...