keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Hyvä Joulumieli -haaste

Olemme nyt jo tässä jonkin aikaa miettineet sopivaa jouluhaastetta. Alunperin tarkoitus oli tehdä joulupeitto, mutta näitä on jo niin paljon nähty, että hylkäsimme ajatuksen. Kunnes nyt  (viimein pyhäinpäivän naamiaistupareiden jälkeen) ehdin lueskella kaksplus lehteäni ja löysin hienon jutun: "hyvä joulumieli" -ketjun, jossa voidaan lapsille antaa lahjoja! Mahtavuutta tähän haluan osallistua ja osallistun varmaan itse yksilönäkin, mutta ajatus olisi osallistua tähän myös blogina ja tehdä yhteisöllinen hyvä teko, niinpä:

Kaipaisimme nyt vähintään kymmenen vapaaehtoista virkkailemaan raajoja, päitä ja vartaloita erilaisille amigurumeille, joita voisimme sitten lähettää joululahjoiksi kaikille tarvitseville ja sellaista haluaville! Tarkoitus on, että osallistujat tekisivät oman jaksamisen mukaan yhden tai parikin ruumiinosaa, jotka voivat olla eriparia tai samaa paria. Kaikki osaset sitten toimitetaan meille irtonaisina ja vailla täytettä. Tässä siis erinomainen kohta kaikille niille amigurumin paloille, joita olette aloittaneet, mutta joita ei ole saatu koskaan loppuun! Toimita irtonaiset yksinäisiksi jääneet osaset joululahjaksi tarvitseville. Siskot sitten hoitavat palojen kasaamisen, viimeistelyn (jos tarpeen) ja täytön sekä tietysti postituksen/kuljetuksen lelun haluaville.

Osallistujien tulisi toimittaa palasensa meille 5.12. mennessä.

Päivämäärässä on meillä kasaus- ja lähetysvara (postipaketit pitää lähettää 18.12 mennessä, jotta ehtivät ja huom! Joulukorttien postitus on tänä vuonna 13.12. jos haluaa joulumerkillä lähettää.). Toki kun ja jos osia tulee jo aiemmin, niin kasailemme otuksia sitä mukaa ja laitamme tuonne keskusteluketjuun niitä tarjolle.

Ja lisätietoja hyvä joulumieli toiminnasta täältä *klik* ja jos jollakulla on muutenkin hirmuinen hinku osallistua yksilönä, niin itse keskusteluhan löytyy täältä.

Jos tulee tarpeeksi osallistujia, niin laitellaan sitten osoitetietoja tänne tiedoksi, että osaatte lähettää palat oikeaan paikkaan :).

Joulumieliterkuin,
Tsi-Triinu ja Tsi-Sanna

ps. Irtonaisena kotona pyöriviä häntiä ja korvia ja muitakin voi meille ehdottaa lähetettäväksi...?
pps. Jos emme saa kymmentä osallistujaa 15.11. mennessä koitamme keksiä vielä jonkun muun haasteen.

10 kommenttia:

 1. Kiva idea! Voisin olla mukana pienellä panoksella =)

  VastaaPoista
 2. Minäkin voisin pienellä osalla osallistua...ja pistän linkin FB:n, jospa sieltäkin tulisi näin upeaan haasteeseen apuja :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin voisin kattella yhen nuken osat joita ei vaan oo kukaan ikinä koonnut!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että on jo tullut muutama osallistuja. Extrakiitos Ullalle haasteen mainostamisesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen anonyymi kirjoittaja. mihin noi voi toimittaa?

   Poista
  2. Moi, odotellaan hetki, että tuleeko vielä lisää osallistujia, että saatais edes pari lelua kasaan. Laitetaan osoite tänne kyllä heti kun tarpeeksi osallistujia.

   Poista
 5. No niin... näyttäisi sille, että ei oikein saada harsittua kummallisia amigurumeja kasaan.. Harmillista, minä jo vähän kaavailin Tsi-Sannan kanssa oliosta, jolla on 8 jalkaa eikä lainkaan varsinaista päätä. Pitää kokeilla tätä sitten ehkä joskus toiste uudelleen, mutta tyydymme siis nyt osallistumaan hyvään joulumieleen itseksemme, osallistukaahan tekin =).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...