keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Koiranlelu sukista

Meidän nuorempi koira Roddy tykkää kovasti kirputtaa sukkia. Ei koiraihmisille selitykseksi: Kirputtaminenhan on sitä kun koira hellästi hampaillaan näykkii nopeatahtisesti jotain, meillä siis useimmiten perheenjäsenten sukkia. Päätin sitten tehdä koiralle oman kirputuslelun vanhoista roskiin muuten joutuvista sukista. 
Tällä osallistun myös Silmukan ytimestä haasteeseen, jota pitävät Sini Pipon ytimestä-blogista ja Silmukan saalistaja Silmukan saalistus-blogista. Aihehan haasteessa tässä kuussa oli lempieläin ja mun ei kaukaa tarvitse lempieläintä hakea, kun ne lempparit nukkuu vieressä joka yö ja pakottaa lenkille joka päivä :). Tällä kertaa inspiroiduin enemmän tuosta meidän juniorista, mutta yhtälailla molemmat koirat on lemppareita :D.
Tässä Roddy cairnterrieri uuden lelunsa kanssa:

Otin siis kaksi mustaa sukkaa ja yhden liilan ja leikkasin kaikista niistä pitkittäin suikaleet (yhdestä sukasta tuli 2 suikaletta, koska käytin vain pääliosan, kun kantapäät oli puhki kaikista). Sitten venyttelin näitä kappaleita vähän, jotta reunat kääntyivät sisään. Tämän jälkeen solmin yhden liilan ja kolme mustaa suikaletta yhteen, letitin ne ja sidoin toisen pään solmulle.

Lelu oli tosi nopeaa tehdä ja ainakin lelu näyttäisi kelpaavaan Roddylle. Joskin tämän olisi tarkoitus olla enemmän sitä kirputusta varten kun tuollaisia vetoleikkejä, koska noihin letin väleihin hampaat vähän tuppaa jäämään kiinni.


Sukkalelu lähikuvassa.

Aika näyttää miten lelu kestää, mutta ainakin roskiin muuten menevät sukat saivat hieman jatkoaikaa :).
Koirankujein TsiSanna

5 kommenttia:

 1. Koiruus näyttää hyvin tyytyväiseltä leluunsa! On hauskaa käydä kattomassa, mitkä on muitten haasteeseen osallistuneiden lempieläimiä :-)

  VastaaPoista
 2. Näppärä keksintö...koiruliinillä on taatusti hauska kirputtaa leluaan :)

  VastaaPoista
 3. Tää nyt voi mennä pilkun viilaamiseks, mutta mun blogin nimi kirjotetaan erikseen ;)

  Ihana idea ja ihanan erilaisesti inspiroiduit meidän haasteesta! :) Kiitos kun osallistuit :)

  VastaaPoista
 4. Hauskasti inspiroiduit! Kiitos miunki puolesta osallistumisesta :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...