maanantai 10. maaliskuuta 2014

Arielin uudet bikinit

Työstän tässä parhaillaan tyttärelleni toppia ja se ei ihan etene niinkuin haluan. Niinpä välipalatyönä tein Arielille kesää varten bikinit :). Mulla on niiiiiin selkeästi kevättä rinnassa, ihanaa kun tulee koko ajan valoisampaa ja lämpimämpää. Huomaan myös, että jälleen näyttää käyvän niin, että keväällä teen lähinnä virkattuja juttuja, kun syksyisin taas tulee neulottua paljon :).
 
Jee, kesä tulee!

Biksut lähikuvassa
Shortsialaosa lähikuvassa

Ei muuta kuin nokka kohti uimarantaa!
 

 Bikinit on virkattu 2 koukulla puuvillalangasta, jossa on hopeakimalletta :). Sain langan nettituttavalta, kiitos sinne siis! Vyötäröllä ja niskassa on valkoinen silkkinauha pitämässä bikinit päällä. Koristeena ja pitämässä niskanauhoja kiinni on valkoiset kukkanapit.
 
Ohje on omasta päästä, mutta nämä onkin tosi simppelit. Valmistuivat nopeasti ja tyttö tykkää. Nyt pitäisi sitten tehdä vastaavat myös Tähkäpäälle. Pikkasen olen pohtinut uikkarin tekemistä, mutta katsotaan nyt mitä syntyy :).
 
Kesäisinterkuin TsiSanna


4 kommenttia:

 1. Oh, mitkä biksut! Jos sattuisi omaamaan mallikropan, voisi itsellekin virkkuloida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta kato. Mua houkuttaisi virkata shortsit itselle kesäksi, mut epäilyttää et ei näyttäis hyvältä, kun oon pikkasen pyöreempää sorttia. No ehkä tytölle tai äiteelle, joka on ihan luikku :D

   Poista
 2. Ihana mahtavat biksut. Pientä näpräämistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta mä tykkään pienestä näpräämisestä. Huonoin juttu siinä on se, että koko ajan pitää keksiä uusi projekti kun tulee suhteellisen nopeasti valmista :D. Toisaalta näillä on tosi hyvä kokeilla ideoita, koska ei harmita, vaikka joutuisi purkamaan melkein valmiin työn!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...