perjantai 14. maaliskuuta 2014

Tähkäpään bikinit

Suunnittelin tekeväni Tähkäpäälle uikkarit, mutta viime hetkellä päätin, että teen sittenkin bikinit, jotta tyttöjen bikinienosia voi vaihtaa keskenään. Sen pitemmittä puheitta, tässäpä Tähkäpää ja uudet biksut:
Tähkäpään bikinit on virkattu samasta jämälangasta kuin Arielin bikinit. Tähkäpää sai topin ja röyhelöisen alaosan. Ohjeet on taas omasta päästä. Toppi on takaa kokonaan auki ja kiinnitys tapahtuu napilla. Alaosa on tekniikaltaan helppo, mutta vaati todella monia sovituksia, että sain sen istumaan täydellisesti. Röyhelön lisäsin, koska muuten alaosa olisi ollut tosi tylsä :).
Lähikuvaa:

Neidot vieretysten uusissa bikineissään:

Neidot myös vaihtoivat yläosia:

Omasta mielestä melkeinpä nuo sopivatkin paremmin noin, eli toppi ja shortsit yhteen ja bikiniylä ja -alaosa yhteen :). Leikin tiimellyksessä on jo yksi nappi hajonnut tuosta bikiniyläosasta...ehkäpä jossain vaiheessa jaksan ommella siihen uuden, tosin samanlaisia nappeja ei enää löydy, eli silloin joudun vaihtamaan myös toisen.

Mulla on niin kevättä rinnassa, että hajoilen täällä ihan totaalisesti noista sääennusteista jotka lupaa lumimyräkkää. NOOOOOOOOO! On onneksi ne ei voi viedä valoisuutta pois kuitenkaan!
Tänään aurinko nousi 6.39 ja laskee 18.20 Helsingissä, päivä kestää siis 11h 41min. Ensi tiistaina jo päivä kestää yli 12h :)

Lumimyräkän uhallakin keväisin terkuin TsiSanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...