keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Neulottu mekko

Täällä taas pitkästä aikaa! Aika tuntuu menevän ihan siivillä. Tämä työ on ollut parisen viikoa valmiina, mutta nyt vasta saan kirjoiteltua tekstiä tänne.

Tein tytölleni neulotun mekon. Ohje on Novitan syksy 2014 lehdestä. Mekosta on siellä vain aikuisten kokoja, joten vähän jouduin ohjetta muokkaamaan, että tuli tytölle sopiva. 

Mekko in action:

Ja mekko henkarissa.

Mekko tehty sivuttain ja on tosi simppeli neuloa, melkeinpä liiankin simppeli, koska kyllästyminen meinasi iskeä. Tuo alareunan virkattu simpukkakuvio on omasta päästä, sitä ei lehden ohjeessa ollut. Nyt jos tekisin tuon uudestaan, niin tekisin erilaisen kauluksen ja hihansuut. Ne kun ovat aika tönköt. 

Ihanaa kun ulkona paistaa aurinko! Vielä kun itse pääsisi kaikista näistä sairastamisista eroon niin olisi ihanaa reippailla ulkona. Viime viikolla olin angiinassa ja nyt vatsataudissa. Ihan kamalaa. Mutta näillä mennään ja toivottavasti te muut olette pysyneet terveinä!

Kevättä odotellen TsiSanna

4 kommenttia:

 1. Nätti mekko! Toivottavasti sairastelut nyt riittäisi, ne aina rajoittaa touhuja.

  VastaaPoista
 2. Voi hyvänen sentään. Toivottavasti taudit häviävät pian taivaan tuuliin. Ei o kiva sairastella.
  Kiva mekko, ja näyttää toimivan käytössä täydellisesti!

  VastaaPoista
 3. Kyllpä onkaunis mekko. Tuo helman pitsi sopii hyvin malliin.
  Toivottavasti taudit kaikkoaa ja paranet.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille :). Itsekin tykkään, jotta pitsi sopii tuohon helmaan :). Tuo jotenkin kivaa tyttömäisyyttä mekkoon :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...