sunnuntai 25. elokuuta 2013

Meet Cybear Bill!

Cybear Bill on Frankennallen kansainvälinen veli ainakin nimeltään, half bear half machine. Vaarallinen ja vauhdikas kaveri. Bill on saanut nimensä kunnianosoituksena Ro-Bear-Billiltä, koska Cybear Bill:n äiti (that would be allekirjoittanut) diggaili lapsuudessaan kokolailla paljon Thundercatseja (toivottavasti edes joku muu muistaa loistosarjan!). Idea Cybear Billiin ei taas lähtenyt ollenkaan Ro-Beareista, vaan itse asiassa tölkinvetimistä :D. Heti kun aloin tölkinvetimiä keräillä tulevaa laukkuani varten, aloin myös miettiä mitä muuta niistä voisi tehdä, koska tölkinvetimiä kerääntyi kaikennäköisiä ja halusin laukkuun vain samannäköisiä vetimiä. Aika pian sitten tulikin mieleen, että vetimet sopisivat amigurumin korviksi ja siitä se idea sitten puhkesi kukkaan.

Tässä hän on Cybear Bill:

Bill on virkattu Novitan Miami langasta koukulla nro 3. Korvat ovat tölkinvetimet, punaisen silmän alla on limutölkistä leikattu pala, käsi on jokin vanha muoviosa jostain vanhasta jutusta (ei siis niin mitään hajua mikä se on, mutta satuin löytämään sen vaatehuoneestamme ja totesin, että passaa cyborgin asekädeksi vallan mainiosti), vasemman jalan alla on kadulta löytämäni metallilevy ja häntänä Billillä on tyttöni rikkimenneen teeastian vedin. Arvasitte oikein Bill on kierrätettyä kamaa päästä varpaisiin :D. Se ei kyllä ollut mikään itsetarkoitus, niin vaan kävi ja hyvä niin :).

Tölkinvedinkorvat ompelin kiinni ihan vaan miami-langalla, kun olin ensin leikannut tölkinvetimet suunnilleen puoliksi. Asekäden liimasin virkatun tuubin sisään, jonka ompelin kiinni Billin vartaloon. Metallilevyn liimasin Billin jalkaan. Tölkistä leikattuun metallinpalaan nakuttelin ohuella naulalla reiät reunoille ja askartelusilmälle ja sitten vaan ompelin koko höskän kiinni ompelulangalla Billin naamaan.

Tässä Billiä eri suunnista:


Bill on siis puoliksi kone. Sen oikea käsi on plasmakanuuna, vasen jalka on paitsi näppärä potkuväline veitsenterävien laitojensa ansiosta, myös kilpi. Huippuunviritetyillä antennikorvillaan Bill kuulee möröt ja muut pahikset kilometrien päästä ja robottisilmällään Bill voi mm. laskea etäisyydet pahiksiin hyvinkin nopeasti ja näpsäkästi. Kaiken kaikkiaan todella tehokas pakkaus, joskaan ei johtajatyyppiä, joten on hyvä että isoveikka Frank ja välillä myös Zilla ja Hamish komentavat Billiä. 

Kirjastonvartijatriosta tuli kirjastonvartijanelikko:

Bad Ass Library Guardians!

Tunsinpa muuten taas olevani huono äiti tätä projektia tehdessäni kun jouduin tytölleni toteamaan (TAAS), että äiti tekee itselleen tässä lelua... Nyt tarvii vissiin ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä typyllekin joku amigurumi, kun toinen niin haluaa. Tosin johan sillä niitä toistakymmentä on :D. Muruseni tuntuu aina olevan kiinnostuneenpi noista amugurumeista kun vielä teen niitä, kuin sitten kun ne ovat valmiita leluja :D.

Terkuin Tsi"nallemamma"Sanna


6 kommenttia:

 1. Nää on ihan mielettömiä, tuo robottinalle on vaan niin huippu!!! :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun suloinen robottinalle! Ihana keksintö :D Muutkin kummajaiset on hauskoja! :)

  VastaaPoista
 3. Pakko kehua täälläkin, kun nalle on niin hieno :) Koko nelikko on todella cool!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :). Tykkään tällaisista projekteista, joissa pääsen miettimään yksityiskohtia, koska mun mielestä yksityiskohdissa on se taika onko jokin amigurumi tai muu työ hieno vai vain ihan kiva :).

  VastaaPoista
 5. Hieno kokoelma! Sitäpaitsi lelujen tekeminen itselle ylläpitää aivojen höpsöysaluetta oikealla tasolla hyvänä äitinä oloon :)

  VastaaPoista
 6. @Jonsku: pitääpä muistaa tuo ensi kerralla :D.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...