sunnuntai 11. elokuuta 2013

Juhlakampauksia

Olen aina ollut huono laittamaan juhlakampauksia, jotenkin mun kampauksista tulee aina liian arkisia tai onnistun ylilaittamaan ne niin että tukka pysyy paikallaan, vaikka koko muu mimmi heiluisi. Sanalla sanoen siis YÖK. 

Kun noin vuosi sitten päätin että opettelen laittamaan tukkaani oli tarkoitus opetella lähinnä arkikampauksia, mutta nälkä kasvaa syödessä, eli nyt toki tekee mieli laittaa tukkaa juhliinkin. Tai no ehkä enemmän vielä sinne juhliin. 

Alla arkikampaus, vaikka töihin.


Ja tässä juhlaversio samasta kampauksesta:


Tähän kampaukseen tarvitsee kaksi pompulaa/kumilenkkua, muutama pinni ja jos haluaa niin pari koristepinniä. Eli eipä juuri mitään :). 

Hommahan toimii siis niin, että ensin otetaan ohimoiden vierestä suikaleet tukkaa, letitetään ne ja yhdistetään pään takana pompulalla. Sitten otetaan korvan alta (tehdään siis yksi puoli kerrallaan) suikale ja kieritetään se yläkautta letin ympäri. Sitten otetaan seuraava suikale tukkaa ja yhdistetään se jo letin alta menneeseen suikaleeseen. Sitten pyöritetään nämä molemmat suikaleet letin ympäri. Tätä jatketaan kunnes ollaan pään puolivälissä. Sitten tehdään toinen puoli. Kun molemmat puolet on tehty, ne vain kiinnitetään pompulalla ponnarille ja ylempi versio kampauksesta on valmis :). 

Juhlaversiota varten tukka vain kiepautetaan yläkautta ympäri ja kiinnitetään parilla pinnillä, niin että loppu tukka jää siis tuonne nutturan sisään. Jos tosiaan haluaa niin parilla koristepinnillä saa vielä lisää juhlavuutta kampaukseen. 

Äärimmäisen helppo ja nopea kampaus ja pysyy hyvin.

Sitten toiseen kampaukseen :).

Jos ei vielä joku ole hokannut, niin minä tykkään leteistä ja tykkäisin niitä juhlissakin pitää. Jotenkin vaan mun leteistä tulee aina aika arkisen näköisiä. 

Tällä kertaa kiharsin tukan ennen letitystä ja jätin etuosan todella löysäksi. Tuli ihan juhlava kampaus mielestäni:


Periaatteessa voisin tietty arkenakin pitää, mutta enpä kovin usein jaksa arkena tukkaa kunnolla kihartaa. 

Tein siis ihan perusranskiksen alkaen toisesta korvasta ja lopun letitin tuohon eteen tosi löyhästi.

Tässä vielä takaa ja toiselta sivulta kuvat:


Tämä on mielestäni kivan kesäinen tukka ja sopii ehkä vähän rennompiin juhliin. 

Tukkaterkuin TsiSanna

Ps. Huomenna on meikäläisen eka duunipäivä kahteen vuoteen ja noin kolmeen kuukauteen. APUA! Toivotaan ettei työt täysin syö bloggausaikaa tai lähinnä toteutusaikaa. Blogin pitäminen on kuluneen vuoden ajan ollut niin hauskaa ja koen saaneeni uusia ihania tuttavia elämääni, että ehdottomasti haluan jatkaa. Pysykää siis mukana, vaikka välillä tulisi vähän taukoa postauksiin, jookosta joo :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...