torstai 8. elokuuta 2013

Eteisen uudet vaatekoukut

Tykkään tuunailla juttuja, mutta useimmiten vasta tuunauksen jälkeen alan miettiä mihin tuunaus laitetaan. Tällä kertaa kävi toisin päin, eli eteinen tarvitsi uudet vaatekoukut ja lähdin sitä kautta miettimään millaiset haluan. Olisi kiva, jos aina olisi näin päin, niin ei jäisi sitten kivoja juttuja kaappiin pölyttymään kun niille ei ole paikkoja.

Googlailin ja pinterestöin aikani ideoita, mutta mikään ei oikein sytyttänyt. Hetken harkitsin muovileluista tehtyä vaatekoukkusysteemiä, mutta tulin siihen tulokseen, että haluan jotain aikuisempaa eteiseen ja haluan että koukut olisi jotenkin nimikoitu. Siitä se idea sitten lähti, tuosta nimikoinnista siis.Tuollainen tuli :).Varsinaisesti en siis nimikoinut koukkuja, vaan valokuva kertoo kenenkä koukku mikin on. Jos nuo naamat joskus alkaa kyllästyttää, niin aina voi vaihtaa kuvat. Kätsää. Mietin myös, että lasten piirtämät kuvat itsestään ja koirista olisi aika kivat tähän :). Tai miksipä ei voisi olla vaikka joku heidän sankarinsa (tosin silloin on tietty vaara, että kaikkiin kohtiin tulee mun kuva...) oman koukun kohdalla jne. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Olisin halunnut joko 4 kuvaa (koirille ja lapsille omat) tai 6 kuvaa (kaikille omat), mutta en löytänyt muita sopivia kuin tuo viiden kuvan juttu, joten minä ja mies jaetaan koukku :).

Tämä tuunaus oli helppo ja nopea tehdä. Ostin erikseen tuon kehyksen ja koukut ja porailin vaan koukut kuvien alla kehyksen takapuolelle (no okei mies porasi, mutta minä valvoin että tekee sen oikein :D). Jos siis samanlaista mielii, niin täytyy tietty katsoa, että ostaa kehyksen materiaalia, johon voi porata :).Tuunausterkuin TsiSanna

Ps. Lisäsin hakumahdollisuuden blogiin, kun näitä juttuja on tässä kohta jo vuoden ajalta, niin ajattelin että ehkä sellaiselle voisi olla käyttöä :).

Pps. Lisäsin myös kyselyn teitä kiinnostavista jutuista, koska olen hieman epävarma kiinnostaako esim. kampausjutut ketään, kun tämä on kuitenkin pääasiallisesti käsityöblogi :). Kiva, jos vastailette :).

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...