sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Musta peruspipo

Multa on uupunut jo pitkään musta pipo ja nyt päätin sellaisen väsätä. Jo toissatalvena himoitsin Novitan Säde-lankaa pipolangaksi ja nyt satuin alesta sitä löytämään ja eikun pipoa neulomaan.

Mutta niin kaunis kun tuo Säde-lanka onkin, niin en yhtään tykännyt neuloa sitä ja lopputuloskin on aika kehno :(. En tiedä mikä on kun ei pipot ota onnistuakseen.

Tässä se kuitenkin on:


Kuvassa näyttää ihan ok:lta, mutta siitä tuli ensinnäkin ihan liian löysä ja toisekseen reikäinen. Ei hyvä. Veikkaanpa etten tule käyttämään tätä kertaakaan :(. Noh ehkä ensi kerralla onnistuu...

Tein vielä virkaten kukan tohon pipoon, tarkoitus oli, että olisin virkannut heijastinlangasta kukan reunat, mutta siitä ei vaan tullut kovin siistiä, joten päädyin jättämään sen pois. Ehkä seuraavaan ONNISTUNEESEEN pipoon voisin lisätä tupsuun sitä heijastinlankaa, voisi olla aika kiva juttu siellä seassa :).

Kehnoin pipoterkuin TsiSanna

1 kommentti:

  1. Hyvännäköinen pipo. Minunkin pitäisi keksiä joku pipo itselleni talveksi, mutta tuntuu, että mikään pipo ei sovi kasvoihini, eli näytän typerältä pipo päässä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...