maanantai 30. syyskuuta 2013

Pikkumiehen Hevisaurus-synttärit

Kuopuksemme täytti 2-vuotta ja on kova Hevisaurusfani. Tässä vain osa kaverin Hevisaurusleluista:

 
Näitä raahataan mukana joka paikkaan ja näistä jutellaan alinomaa. Tarhassakin on yksi Hevisaurus unikaverina.

Luonnollisesti siis järjestimme Hevisaurus-synttärit, mikä tosin olikin hieman vaativampaa kuin olisin luullut, koska mistään ei oikein löytynyt sellaista Hevisaurus-roipetta, jota olisin halunnut. Etsin joka paikasta esim. Hevisaurus kertakäyttölautasia tai mukeja, mutta mistään ei löytynyt. Noh sitten päätin askarrella itse:

 
 
Eli tatuoinnit laitoin normikertismukeihin ja niin meillä oli hevisaurusmukit :).
 
Kotiin viemisiksi lapset saivat tällä kertaa Hevisaurus-värityskuvia ja kynät:
 
 
Tarjoiluna oli Riffi-Raffin ranskalaiset (itse tehdyt), Basistin simppelit hodarit (sisällä nakki tai pulled porkia), Hevipitsaa, Rock 'n' Roll pastasalaatti, Popkornipullaa, Lemmy Pemmyn Räyh kakku, Velhojen vuoren namukasa, Herra Hevisauruksen karamellipopkornit, Komppi Mompin hiekkaherkku ja Metsään eksyneen booli. Näistä tein kuvalliset laputkin, mutta pikkumies rakasti lappuja vähän liikaa ennen kuin ehdin ottaa kuvia :D.
 
 
Komppi mompin hiekkaherkku eli jäätelöä ja päällä digestiveä. Muutama lapsi kysyi ihmeissään, että onko tuossa oikeaa hiekkaa :). Idea tähän lähti oikeastaan siitä, että en löytänyt mitään Hevisaurus-aiheisia astioita, joista tarjoilla herkkuja. Niinpä ostin sitten tällaisen hiekkasangon ja päätin että tarjoan siitä jotain. Ensin mietin ihan karkkeja, mutta sitten keksin tuon hiekka jutun :)

 
Kakku on laku/lime-kakku ja osa tykkäsi paljon, osan makuun ei ollut ollenkaan. Omasta mielestä tämä oli ihan ok, mutta kyllä mä olen enemmän suklaakakku naisia :). Idea tähän tuli noista Hevisaurusten väreistä, koska en millään olisi osannut tehdä mitään oikeasti Hevisaurusten näköistä. Siispä mietimme miehen kanssa mikä olisi mustaa ja vihreää ja päädyimme lakuun ja limeen. Sisällä on siis lakumousse ja limemousse. Päällä valkosuklaaganache. Ympärillä on ihan lakupötköjä.

 
Ja sitten popkornipulla. Tätä moni vieras hieman ihmetteli, joten kerrottakoon se muillekin ei Hevisaurusfaneille, että Hevisauruksella on laulu nimeltä Popkornipulla :). Tämä on meidän tulkintamme tuosta herkusta. Päällä on siis vihreäksi värjättyjä karamellipopkorneja ja alla peruspullapitko. Hyvin näytti tekevän kauppansa, vaikka vähän epäilyttävältä näyttikin :).
 
Synttäriterkuin TsiSanna
 
 
 
 

11 kommenttia:

 1. Vautsi vau! Mahtavat eväät on ollu kyllä teidän synttäreillä!!! Hevisaurus on kyllä pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Hevisaurus on meillä tosi kova sana. Pikkumies on aivan hullaantunut ko. poppooseen.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Päivänsankari ainakin tuntui nauttivan. Kovasti on kysellyt juhlien jälkeen, että joko taas olis synttärit :D

   Poista
 3. Aivan mielettömän kivan kuuloiset synttärikemut!!!
  Meilläkin pikkuherra 2.5v rakastaa Hevisaurusta!
  Ehkäpä 3v synttärit ovat tätä luokkaa...
  Saako ottaa mallia herkuista =) ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saa :). Se kait on tämän bloggailun yksi idea, että muut voi napsia täältä juttuja omiin tarkoituksiinsa :).

   Poista
 4. Mistä löysit tatuoinnit ja värityskuvat?
  Tytär 3v olisi ikionnellinen millipillin värityskuvasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita tatuointeja sai tilattua jostain mutten nyt muista enää mikä tuo nettikauppa oli. Kuva löytyy osoitteesta: https://buckorama.files.wordpress.com/2011/10/hevisaurus_rayh.jpg

   Poista
 5. Kiitos ideoista! Meillä tulossa pienen hevarisauruksen synttärit viikonloppuna ja tässä "hyvissäajoin" ideoita katselemassa :D Popkornipulla ja hevipitsa lähtee toteutukseen ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos ideat kelpaa 😄. Meillä jo isoin fanitusvaihe ohi.

   Poista
 6. Hei! Minulla on kaksi suurta heviHevisa fania kotona ja törmäsin blogiisi ideoita etsiessä. Valitettavasti noita Hevisaurus hahmoja ei meinaa löytyä enää mistään niin olisin kysellyt että mistä olet itse löytänyt nuo kaikki pehmot ja olisiko teidän kenties mahdollista myydä omianne eteenpäin jos suurin fanitus on ohi ? 😊

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...