torstai 5. syyskuuta 2013

Klipsulaukku

Vihdoin se on valmis! Ja siitä tuli iiiiihana :).

Eli kyseessä tosiaan tuo klipsulaukku. 281 tölkinvedintä siihen meni ja pikkasen vaivaa. Mallia otin täältä.

Laukussa on 20 klipsua per rivi ja 7 riviä per puoli. Yksi klipsu ylälaidassa, jossa on kiinni lenkku, jolla kassia voi roikottaa kädessä tai kiinnittää isomman kassin sisään. Tuo lenkku on vanhasta kaulakorusta, joka oli jo rikki. Kaikin puolin siis kierrätetty laukku.Sisällä laukussa on valkoisesta puuvillakankaasta ommeltu pussukka, jotta tavarat varmasti pysyy laukun sisällä :).

Mutta pahoin pelkään, että tämä laukku ei paljoa kestä :(. Lankana käytin Novitan hopealankaa ja se olikin todella heikkoa. Tajusin tämän vasta kun toinen puoli oli jo melkein valmis, kun ekan kerran lanka katkesi... Eli nyt vaan odottelen koska valmiissa laukussa jostain kohtaa lankaa katkeaa. Yhtä kohtaa jo jouduin vähän parsimaan :(. Noh toivottavasti nyt pari kertaa voi käyttää ennen kuin leviää! Ens kerralla täytyy ehdottomasti valita vahvempi lanka. Toi hopealanka vaan on niin nätti ja sopi muuten tähän kuin nenä päähän. Oppia ikä kaikki ja kaikkea ei voi saada ja sitä rataa...

Kiitos kaikille, joilta klipsuja sain :). Kyllä tätä kelpaa kaupungille lähteä näyttämään :).Tsi"Jos ny yhden vielä, jotta saan lisää klipsuja"Sanna

10 kommenttia:

 1. Voi miten ihana laukku :)! Kaunis kuin koru :)

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs ja todella upea laukku.. tykkään`♥´

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana laukku. Kyllä kelpaa kylille lähteä.

  VastaaPoista
 4. Hieno! Aloin heti repimään omia kimallelankatekeleitä, että kestävätkö... Olen tilannut Titityyn lankakaupasta klipsutöihin tuommosta lankaa kun Metallic Anchor ja kyllä mulla kestää näköjään kiskomistakin :) Suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos lankavinkistä Jonsku! Täytyypä tsekata. Kiitos muillekin kommenteista.

  VastaaPoista
 6. hieno laukku!
  Haastoin sinut blogihaasteeseen.

  VastaaPoista
 7. Todellakin kehtaa kaupungille lähtee. Ihana laukku on! Kelpaisi mullekkin :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos haasteesta naturoinen. Yritän ehtiä vastailemaan. Hävettävän huonosti viime aikoina olen saanut aikaa vastailtua noihin haasteisiin :(.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...