torstai 28. helmikuuta 2013

Frankennalle a.k.a. Frank

TsiZilla on kaipaillut jo jonkin aikaa ystävää, joten olihan sellainen sitten tehtävä. TsiZillahan siis vartioi überhyviä kirjojani ja työhän on melko tylsää, kun ei möröt ja sen sellaiset yritä varastaa kirjojani kuin pari kertaa kuussa... Alunperin Frank oli ihan tavallinen nalle, mutta möröt ovat hieman sitä kurmuuttaneet ja Zilla on joutunut sitä vähän paikkailemaan. Herkimmiltä siis pyydän anteeksi Frankennallen nykyistä olomuotoa :D.

Edestä ja takaa

Frank on virkattu Novitan Miami langasta nro 3 virkkuukoukulla. Pään ruuvit on tehty Novitan Virkkauslangasta nro 1,5 koukulla. Aika perusnallukka kaiken kaikkiaan, paitsi nuo tikit ja ruuvit, ne tekevät Frankista Frankin. Ohje on täysin omasta päästä.

Ja pari kaverikuvaa Zillan kanssa
Että sellaista tällä kertaa. Mulla on jotenkin tunne, että Frank ja Zilla ei jää mun viimeisiksi kirjaston suojelijoiksi...

Tsi"Kelley Armstrong rules"Sanna


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onks itsekehua jos sanon, et niin mustakin :D. Tykkään enemmän tällaisesta creepycutesta kuin ihan perussöpöstä, mikä sekin on ihan kivaa, muttei niin kivaa. Ja rakastan kaikenlaisten pikkuyksityiskohtien luomista :).

   Poista
 2. No nuo on kyllä taatusti pätevät kirjastonvartijat! :)

  VastaaPoista
 3. WAU!
  Ihanan karmivat! =)
  Hyvät värit Zillassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Suunnittelilla olis jo yks uusi kaveri noille. Saa vaan nähdä milloin ehtii toteuttamaan, kun nyt on kädet täynnä kaikkea muutakin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...