maanantai 9. maaliskuuta 2015

Neulottu tyynynpäällinen

Voihan Pinterest! Siellä on ihan liikaa ihania ideoita ja suurinta osaa ei koskaan tule toteutettua. Mutta jotkut ohjeet pääsevät sentään puikoille asti :). Bongasin pinterestistä tämän ihanan ohjeen "diamond mesh" neulekuviolle. Sattumalta sitten muutama päivä tämän jälkeen sängyn koristetyynyn päällinen hajosi ja saman tien syntyi idea käyttää tuota diamond mesh kuviota tyynynpäälliseen :).

Vähän lerpalleen jäi nuo kulmat, mutta muuten tykkään tyynystä tosi paljon. Tuo kuvio on hyvin kaunis ja tosi helppo neuloa. Semmoista neulottavaa missä pysyy mielenkiinto yllä, mutta kuitenkin sellainen kuvio, ettei koko ajan tarvitse ohjetta katsoa :).


Tässä vielä tyyny vähän lähempää :).

Seuraavaksi virkkaan tyynyliinan toiseen koristetyynyyn, saa nähdä millainen siitä tulee :).

Olen nyt ollut 1,5 viikkoa sairaslomalla, kun olin nielurisaleikkauksessa. Ainoa mukava puoli tässä onkin ollut se, että on kerrankin ollut aikaa neuloa. Tuo tyynykin tuli ihan muutamassa päivässä :). Normaalisti minulla on ehkä tunnin verran päivässä aikaa tehdä käsitöitä, eipä siinä paljon mitään saa aikaan, joten sikäli ihan kiva kun on saanut vain olla sohvalla ja neuloa. Muuten olo ei kyllä ole ollut kehuttava, mutta varmasti tämä on sen arvoista jos nyt tuo jatkuvat angiinat loppuvat :).

Ihanaa kevättä kaikille, mukavaa kun ulkona paistaa aurinko 
- TsiSanna

6 kommenttia:

 1. Ompa kaunis tyyny.
  paranemisia siulle, tuo angiina kierre on kyllä ihan hirveää, itse sairastin lapsena angiinan kuukaudessa ja jälkitauteja jäi niveliin. Sillon -50 luvulla hoito oli ihan toista kuin nyt.

  VastaaPoista
 2. Kiva aurinkoinen tyyny ja kivan neulemallin olet löytänyt! Pinterestissä on kyllä yltäkylläisesti kivoja ideoita - ihan idea-ähkyksi asti!

  VastaaPoista
 3. Huippukaunis tyyny! Pinterest on kyllä liiian koukuttava paikka :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista. Juu pinterest on ihana ja kamala samaan aikaan :). Siellä on paljon kaikkea mitä haluaisi kokeilla ja paljon sellaista mitä kun kokeilee niin ei toimikaan ihan niin helposti kun ohje on antanut ymmärtää :D.

  VastaaPoista
 5. Kaunis tyyny. Voi kun ittekkin pitäis toteutaa tää tyyny juttu ja olen samaa mieltä tosta pinterestistä! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...