lauantai 4. tammikuuta 2014

Valepalmikkotumput

Minun on pitänyt jo syksystä asti neuloa itselleni tumput. Olin suunnitellut tekeväni tumput onteloneuleella ja mallinkin olen jo piirtänyt, mutta yleensä asiat eivät mene ihan suunnitellusti näissä käsityöhommissa ja niin tälläkin kertaa. Löysin lankavarastostani langan jonka ostin silloin syksyllä tumppuja suunnitellessani...ostin langan koska se oli iiiihana, mutta en kylläkään tumppuja varten vaan ihan muuten vaan. Tumppuihin oli varattuna ihan muut langat. Tämä lanka kuitenkin vaati kovimpaan ääneen päästä puikoille ja päätin neuloa siitä valepalmikkotumput. Nyt on ainakin täällä Helsingissä ollut todella leuto talvi, niin ehkä nyt riittää ihan yksinkertaiset tumput :).


Lanka on Trekking XXL ja neuloin 2,5 nro puikoilla. Joka puikolla on 15 silmukkaa ja koko matka on joustinneuletta, jossa 2 nurin ja 3 oikein ja noissa oikeissa silmukoissa tehdään sitä valepalmikkoa. Reunaan virkkasin simpukoita :). Lanka oli todella miellyttävä neuloa, eikä kutita ollenkaan :). Kuvat eivät vaan mielestäni tee oikeutta langalle ja sen leikitteleville sävyille :(.

Olisin halunnut ottaa kuvan, jossa käsissäni olisi lunta... :D.

Aivan ihanaa alkanutta vuotta 2014 kaikille lukijoillemme!


Minulla on hieman inspiraatiopulaa tällä hetkellä, joten saapa nähdä kuinka hiljainen blogikuukausi tästä tammikuusta tulee. Mutta stay tuned anyway jookosta :D.

Tumpputerkuin TsiSanna

6 kommenttia:

 1. Oii nuo näyttää jo näis kuvis tosi ihanan värisiltä, niih voin vaa kuvitella mite kauniit nuo on luonnossa :) Ihanat lapaset! Niih ja kyl täällä pysytään, mihinkäs tästä nyt lähtis yhtäkkii pois ;D Itelläänkin on välillä kausia kun ei oikein mikään käsillä tekeminen kiinnosta, niih sitten antaa vaan vähä lomaa itelleen :) Voihan blogiin laittaa kaikkee muutakin! Eti vaikka Pinterestistä meille jotaki ideoita, ne on aina kivoja kattoo et mitä kukakin sieltä poimii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehkäpä tulee jotain muuta inspiroivaa vastaan. Ollaan tässä Triinun kanssa tehty itse karkkeja, mutta halutaan vielä hioa resepti täydelliseksi ennen julkaisua :D. Että ehkä ainakin jotain keittiöpuuhia tänne tulee tässä kuussa.

   Poista
 2. Ihanat tumput! :) Ja ei huolta, kuulolla pysytään, vaikka hiljaisempaa olisikin ;)

  VastaaPoista
 3. Kommeet tumput!! Ihanan väriset !!

  VastaaPoista
 4. Ihana lanka, kiva malli ja kauniit tumput!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :). Itsekin tykästyin malliin ja lankaan. Mallista tuli mukavan napakka, suorastaan sormia hivelevä kun on koko matkalta joustinta :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...