keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Nuken villapaita

Tein joululahjaksi tyttöni nukelle villahousut, töppöset ja pipon. Tarkoitus oli tehdä vielä villatakki ja nyt vihdoin sain sen kaikkien sairasteluiden lomassa valmiiksi.


Tein neulomalla kietaisutakin, jossa toinen puoli on kiinni nepparilla ja toisella puolella on nappi. Kuvio on tuttua valepalmikkoa, jota on vaan niin mukava tehdä, että tungen sitä nyt joka paikkaan ihan kyllästymiseen asti. Helmaan ja hihoihin olen virkannut simpukat koristeeksi. Ohje on ihan omasta päästä, kokeilemalla tehty. Hihat aloitin neulomaan suoraan hihan aukkoihin, eli poimin siitä silmukat ja aloin neuloa. Yllättävän hyvä tuli noin, vaikka hihaa ei ole yhtään sovitettu tai mittailtu. Villis on neulottu nro 2,5 puikoilla.


Lähikuvassa erottuu tuo koristeellinen nappikin paremmin ja oikea väri tulee tässä esiin. Ylemmässä kuvassa väri on vähän liian vaalea.

Olin niin iloinen kun sain tämän valmiiksi, nukke kun on kulkenut ilman takkia tytön mukana tarhaan ja minulle on tullut ihan kylmä nuken puolesta :D. Nyt sillä vihdoin on takki ja voin olla rauhassa :D.

Vaatturiterkuin TsiSanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...