tiistai 9. huhtikuuta 2013

(Laukkukisa ja) ikuisuusprojekti: R2D2:n kupoli alkaa olla kasassa

Ihan ensiksi kiitos Sinille Pipon ytimeen, että mainitsit huomanneesi pöllölaukkuni kuvan Suuressa Käsityö -lehdessä :). Pakko oli tänään rientää lähikauppaan lehteä katsomaan ja siellähän se pöllölaukku tosiaan möllötteli sivulla 8 :). Osallistuin Suuren Käsityö -lehden laukkukisaan ja voitto lohkesi :). Jeeeee! Hymiöiden määrästä voi arvata, että olen tosi iloinen :).

Mutta nyt itse aiheeseen:

Ikuisuusprojektini (eka postaus täällä) siis kulkee tässä mukana päivittäin muiden töiden ohella ja aika hyvin olen pysynyt aikataulussakin :).

Yksi päivä jo vähän mallailin miltä R2D2 alkaa näyttää:


Kaikki punaiset, siniset ja harmaat palat on nyt tehty eli jatkossa sitten pukkaa pelkkää mustaa ja valkoista. Toivottavasti en kuole tylsyyteen tätä työtä tehdessä! Täytyy vaikka alkaa välillä ommella näitä yhteen jos alkaa neliöiden virkkaaminen ottaa kupoliin enemmänkin.

Tällä hetkellä neliöitä on tehtynä 173 ja vielä pitäisi siis tehdä 448. Noin kun lukuja katsoo, niin alkaa masentaa! Niin paljon vielä tehtäväksi isoäidinneliöitä ja niin paljon kaikkia mielenkiintoisempia projekteja :D. No onneksi tällä ei ole mikään kiire.

Ikuisuusterkuin ikuisesti nörtti TsiSanna

6 kommenttia:

 1. Hehee, onnea vaan voitosta! Hyvä että tulin täällä ilmottamaan bonganneeni sen :D Siinä kaverille vieressä sanoin että" Hei! Täällähän on tuttu laukku! Tää on miun lukemasta blogista!" :D

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta! Hieno laukku se onkin!

  VastaaPoista
 3. Tämähän on edistynyt hienosti, tästä tulee UPEA!
  Ja onnea votosta!!!

  Mulla olis sulle haaste blogissani =)
  http://hrkdesign.blogspot.fi/2013/04/viiden-haaste-ja-muuta.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...