torstai 6. helmikuuta 2014

Isihippokin pääsi perhepotrettiin

Kuten tuossa edellisessä postauksessa tuli kerrottua, niin isihippo oli tosiaan tekeillä ja nyt hän on valmis.  Tässä koko onnellinen perhe:
 
 
 
Vielä joskus jos jaksan niin teen toisen vauvan, mutta ihan heti tähän perään ei jaksa neljättä tehdä, vaikka ohje ihana onkin :D!
 
Isihippo on myös virkattu Novitan virkkauslangasta nro 1,5 koukulla.
 
Eilen oli muuten outo olo, kun ei ollut yhtään käsityötä tehtäväksi (tai olishan ne muutamat ikuisuusprojektit, mutta ne ei vaan nyt napeksi). En viitsinyt edes katsoa tv:tä, en taida enää osatakaan katsoa ilman että kädet käy :D. No kyllä kait tässä joku projekti taas tulee mieleen jossain välissä. On vähän takkuillut tämä alkuvuosi, ei oikein mielikuvitus laukkaa ja sairastelut on sitten hiljentäneet tekemistahtia silloinkin kun ideoita on vahingossa päässyt syntymään.
 
- TsiSanna

9 kommenttia:

 1. Nämä on kyllä ihanat! Pitäisiköhän munkin kokeilla..? :)

  VastaaPoista
 2. MIe en kestä, miten sulosia! Miten hitos kerkeet tekemää kaiken tuon? :D SuperSanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaslomalla oli aikaa, ei sitä muuten aina niin ehdikään. Mut jo 8h päivässä ilman lapsia ihan omassa rauhassa on pitkä aika, kyllä siinä ehtii :). Nyt taas töissä, niin ei niin ehdi, kun ei ees jaksa iltaisin valvoa. Ja nyt ei kyllä ole hajuakaan mitä tekisin.

   Poista
 3. Voi himpula kun on symppis perhe. Toi vauva on vähän kuin dalmislapsi - sille ei ole vielä tullut pilkkuja :-D

  VastaaPoista
 4. Just näin aattelin, että kukat ei oo pikkuisella vielä auenneet :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...