Prinsessasynttäreille juhlakalu itse toivoi cup cakeja ja päätimmekin, että emme sitten tee ollenkaan täytekakkua. Ruokalistalle päätyivät: kanavartaat, possuvartaat, kruunupizza, tsatsikia, salaattia ja savustettuja perunoita. Jälkiruokalistalta löytyi: pavlova, cookies & cream cup cakeja, itsetehtyjä sitruunavaahtokarkkeja, marsherkkuja, hedelmävartaita ja jäätelökakku. Lisäksi lapsille oli tarjolla prinsessaboolia.
Ihan kaikkea ei tullut kuvattua, mutta tässä vähän kuvia tarjoiluista:
Kruunupizza, tämä katosi nopeasti pöydästä!
Epämääräisen näköinen prinsessabooli. Tuli vähän liikaa koristeluja... Värjäsin elintarvikeväreillä sitruunaviipaleita ja pakastin ne. Lisäksi tein mansikkamehusta ja appelsiinimehusta jääpaloja. Kaikkea oli ihan liian paljon ja boolista tuli lähinnä sekava, mutta syystä tai toisesta se oli lastensuosikki.
Hedelmävartaat eli taikasauvat.
Sitruunavaahtokarkit (nämä oli jälleen kerran kivoja tehdä)
Cookies & Cream cup caket pinkillä sulatejuustokuorrutuksella.
Kerrospavlova
Vaahtokarkkeja ja marsherkkuja toisen päivän juhlinnasta.
Jäätelökakkulinna. Erittäin helppo ja nopea toteuttaa! Omasta mielestä tästä tuli kivan näköinenkin. Idea on Prinsessojen keittokirjasta.
Vaaleanpunaisin keittiöterkuin TsiSanna
Nam, näyttääpä herkullisilta :) Ja kyllä miusta tuo booli on hauskannäköinen kun se on noin värikäs! :D
VastaaPoistaKiitos :). Itse ihastuin noihin cookies & cream kuppikakkuihin, joihin tulee keksinmuruja sekaan. Ehdottomasti teen toistekin!
VastaaPoista