Pohja on vanha tuttu mutakakkupohja:
-150g voita
- 3 munaa
- 2 dl sokeria
- 3,5 dl jauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
- 3 munaa
- 2 dl sokeria
- 3,5 dl jauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 1 rkl vaniljasokeria
- ripaus suolaa
Päälle:
- 2 dl kinuskia
- 2,5 dl vaahtoutuvaa suklaakermaa
- 1 dl pähkinäkrokanttia tai muuta koristetta, vaikka daimrakeita
Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita jäähtynyt voi joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna-sokeri-voi-seokseen.
Kaada seos irtopohjavuokaan, tasoita pinta. Paista kakkua 10 min 200 asteessa.
Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita jäähtynyt voi joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne muna-sokeri-voi-seokseen.
Kaada seos irtopohjavuokaan, tasoita pinta. Paista kakkua 10 min 200 asteessa.
Kun kakku on jäähdynyt kaada kinuski kakun päälle, kun kakku on vielä vuoassa, jos halut selkeän rajan, jos saa valua, niin ota vuoka irtopohjavuoanreunus irti. Kun Kinuski on jähmettynyt paikoilleen pursota suklaakermasta reunus ja ripottele krokantti sen päälle.
Kakusta tuli aika kivan makuista. Olis toiminut myös jäätelön kanssa näpsäkästi :).
Herkkuterkuin TsiSanna
Namskis!!! Tässä onkin reseptit nyt etsinnässä, kun sunnuntaina juhlitaan Pojan synttäreitä... Varteenotettava vaihtoehto tämäkin! :D
VastaaPoistaSuussasulavan herkullista, nam:)
VastaaPoista