perjantai 10. lokakuuta 2014

Halloween lähestyy...

Ja meillä laitettiin ulos jo ensimmäinen koriste :). Vaikka Halloween ei kovin suomalainen juhla olekaan, niin tykkään siitä melkomoisesti! Ja niin tykkäävät lapsetkin, vaikka eivät edes käy karkkikerjuulla. Eilen illalla siis kaivertelin ensimmäisen kurpitsani tänä vuonna ja haaveilen jo että pääsen tekemään toisenkin...ja kolmannen...
 
 
Minä tykkään Halloweenissa karmivuudesta ja (turvallisesta) pelottavuudesta, joten halusin kurpitsankin näyttävän vähän ilkeältä. Tein kurpitsan siihen aikaan, kun oli vielä valoisaa ja lapset halusivat kurpitsaa sitten vessassa pimeässä katsella, ei siis ole kuitenkaan liian karmiva, että ketään oikeasti pelottaisi :D.
 
Käytin kurpitsan kaivertamiseen ensin veistä, jolla leikkasin kolon kurpitsan varren ympärille. Kolon kautta tyhjensin kurpitsan jäätelökauhalla, se oli ko. hommassa aika näppärä. Sitten ensin piirsin veitsellä kurpitsan kasvot ja sitten leikkasin tarvittavat palat irti. Jos olisin tehnyt jotain vaikeampaa kuvioita niin olisin ehkä käyttänyt sabluunaa tai piirtänyt ensin vaikka tussilla mallin itselleni. Tällaiset kasvot on kuitenkin niin helppo tehdä, että vedin ihan lonkalta suoraan veitsellä.
 
Kurpitsan sisällä on ihan perustuikku.
 
Seuraavaksi ajattelin tehdä etuoveen Halloween-aiheisen kranssin...jos vaan keksiä idean ja toteutustavan jossain vaiheessa :D. Ideoita olen katsellut Pinterestistä jo jonkin aikaa, mutta mikään ei ole suoraan huudellut minun nimeäni.
 
Halloweenhullu TsiSanna
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...