lauantai 18. lokakuuta 2014

Halloween-askarteluja lasten kanssa osa 1

Lapset, etenkin esikoinen, ovat innoissaan Halloweenista. Se turvallinen jännitys kai siinä kiehtoo. Esikoinen tykkää vampyyreistä, zombeista ja lempinuketkin on Monster High hirviöitä. Lempileikkejä molemmilla on nyt pelotteluleikit, etenkin jos iskä on se pelottelija :).
 
Päätin siis, että voisin lasten kanssa askarrella jotain Halloween aiheista. Ostin joku aika sitten Kauneimmat Syysaskartelut -lehden ja siinä oli tehty muumiokynttilälyhtyjä lasipurkeista ja sideharsosta. Päätin, että siinä olisi juuri sopiva proggis, jonka voisin toteuttaa 3- ja 5-vuotiaiden kanssa. Joku aika meni, että sain neljä purkkia kerättyä (pakotin miehenkin askartelemaan omansa :D), muutenhan tarvikkeiksi ei tarvitse kuin liimaa, sideharsoa ja askartelusilmät.
 
Minun, kuopuksen, esikoisen ja miehen muumiot.
 
Lehdessä muumioille oli tehty vain silmät, mutta esikoinen halusi tehdä omalleen suun sekä nenän ja omatoimisesti haki lehtiroskiksesta paperia ja leikkeli suun ja nenän omalle muumiolleen. Kuopusta hieman autoin suun ja nenän leikkaamisessa, mutta muuten herra teki kaiken työn itse :).
 
Näistä tuli aika hauskat ja illalla sytytimme kaikkiin kynttilät:
 

 
 
Näiden lisäksi teimme lasten kanssa kranssin ulko-oveen, teen siitä postauksen jahka ehdin :).
 
Halloweenterkuin TsiSanna
 

6 kommenttia:

 1. Tosi hauskat lasten kanssa on ihana touhuta yhdessä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt noiden lasten kanssa alkaa olla mukavaa jo puuhailla näitä askarteluja, kun jo ymmärtävät ettei esim. liimaa syödä :D.

   Poista
 2. Hauskat! Vai pitäisikö sanoa hurjan hauskat! ;)

  VastaaPoista
 3. The 13 Best Places to Eat in Houston (with Prices) - Mapyro
  The Best Places 청주 출장샵 to Eat in Houston 서울특별 출장안마 (with Prices) · 1. Greenway Sushi/Massage Grill · 2. Jambon 서울특별 출장샵 Bar and Grill 부천 출장안마 · 3. Sushi 화성 출장마사지 Bar and Grill · 4. Barstool

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...