sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Tähkäpään röyhelömekko

Tein tuossa tovi sitten tytölleni röyhelöhameen ja nyt halusin välipalatyönä tehdä jotain nopeaa tytön Tähkäpää nukelle. Päätin virkkata Tähkikselle röyhelömekon. Vaan eipä tuo sitten niin nopeasti tullutkaan, useamman illan sai noita röyhelöitä virkkailla, kun oli ohut lanka (Gjestal Eng) ja pieni koukku (nro. 1,5). Mutta valmista lopulta tuli. Tosin tällä kertaa en tiedä onko lopputulos vaivan väärti...Pitsin malli löytyy täältä *KLIK*, malli nro 63. Tein mekon niin, että virkkasin pylväille mekon alaosan niin, että tein aina kaksi kierrosta per väri, joista ensimmäisen virkkasin niin, että otin mukaan vain silmukan takareunan. Kun mekko oli tarpeeksi pitkä aloin virkata noita röyhelöitä näkyville jääneisiin etusilmukoihin.

Ja taas tuli tehtyä tytöllä... Noh sentään nyt mulla on idea mitä teen pojalle, langat vaan puuttuu :). 

Viime aikoina on postaustahti hidastunut aikalailla entisestä. Se johtuu ihan siitä, että olen tehnyt nyt vähän isompia töitä, niin niissä menee aikaa, että tulee valmista. Ei ole myöskään tullut viime aikoina postattua leipomisjuttuja tai oikeastaan juuri muuta kuin virkkaushommeleita. Olen kyllä leiponut, mutten mitään mitä tänne kehtaisi laittaa :D. Muut askartelut/käsityöt taas on jääneet virkkauksen jalkoihin, kun on nyt taas virkkausmania päällä. 

Lisäksi siihen sitten vielä paaaaaaaljon sairasteluja (viikon sisään perheessä keuhkokuume, 3 korvatulehdusta, oksennustauti, 2 flunssakuumetta jne), niin ei ole ehtinyt/jaksanut ihan niin paljoa kun haluaisi. 

Tarkoitus olisi kuitenkin uudistaa ainakin TsiSiskojen ulkonäköä, siis sivun ei omaa :D. Lankahelvetin Henna on tässä luvannut auttaa, joten katsotaan mitä saadaan aikaan :). Sisällön suhteen taas kysyisin olisiko teillä lukijat jotain toiveita mitä haluaisitte nähdä lisää blogissamme? Tai haluaisitteko nähdä jotain kokonaan uutta? Olisi mukava saada uusia ideoita :).

Terkuin TsiSanna

7 kommenttia:

 1. Sulonen nukke ja mekko! :) Ja mitä bloggaamiseen tulee niin itse ainakin ajattelen niin, että blogia tulee olla mukava tehdä eikä ottaa paineita esim. että päivitänköhän nyt riittävästi tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näinhän se on. Jotenkin tuli vaan tarve, että pitää jotenkin kertoa miksi postauksia on ollut vähemmän :).

   Poista
 2. Kyllä tuossa mekossa on ollut hommaa. Ei ihan hetkessä tuo syntyis kyllä mulla :) kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yllättävän paljon oli hommaa. Jotenkin erehdyin luulemaan nopeaksi, kun on kyseessä nukenvaate. Oppia ikä kaikki.

   Poista
 3. Ihan mekko tähkäpäällä, monen tytön unelma olis saada omalle nukelleen tuollainen ihanuus. Mullakin blogissa pieni tauko tai ainakin tekeminen hieman tökkii. Kaikenlaista pihahommaa ne vie nyt aikaa :) Ompas teillä sairasteltu, toivottavasti nyt jo parannuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt just ainoa kipeä olen enää mikä ja mullakin tuntuisi flunssa hellittävän. Että toivottavasti kevättä kohti koko kööri terveempinä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...