lauantai 14. joulukuuta 2013

Lisää klipsukoruja joululahjoiksi :)

Kun kaveri pyysi mielitietylleen lahjaksi klipsukorun, niin tajusin, että voisin niitä muillekin tehdä (ja pahoittelen taas että paljastan rakkaat ystävät ja muut läheiset lahjanne etukäteen). Aikamoinen läjä niitä tuli tehtyäkin ja itsellekin yksi :). Innostuin noista erilaisista charmeista mitä noihin voi laittaa roikkumaan. Tässä on siis vaan osa, koska paria mallia on useampi kappale kuin yksi.


Näissä on kaikissa 15 tölkinvedintä ja ne on kiinnitetty toisiinsa virkkaamalla 0,6 cm leveää silkkinauhaa. Klipsut ovat limittäin ja lopuksi olen hieman taivuttanut niitä, jotta ne asettuvat nätimmin pyöreään muotoon. 

Koska mulla on pikkasen tylsä elämä, niin nämä korut saivat nimetkit (joista viimeistään saattaa arvata kelle nämä on mikäkin menossa, sori kaverit!!!)

KIRAHVI 4EVER

CRAZY CAT LADY

LUMI

SYDÄMENVALTAAJA

USKOLLINEN

Valitsin nuo charmit sen mukaan tietysti kenelle koru menee. Alin on itselleni ja siinä piti tietty olla kaksi koiraa omien karvakuonojen kunniaksi :).

Lahjoiksi menevät vielä paketoin, kas näin:


Ikeassa sattui silmään vähän isommat tuikkukupit, jotka olivat tosi edulliset ja niinpä päätin laittaa korut noihin kuppeihin ja tuikut vielä sinne sisään :). Sitten vaan koko hoito sellofaani pussiin ja pussi kiinni samalla silkkinauhalla josta koru on tehty ja koristeeksi vielä paperinarua. 

Näillä osallistun myös Silmukan ytimestä haasteeseen, jonka aihe tässä kuussa on lahja :). Lisää tietoa haasteesta löydät Silmukan saalistus - ja Pipon ytimestä blogeista.

Lahjakkain terkuin TsiSanna (pun intended)

8 kommenttia:

 1. Oiii, ihania! :) Ja miten kaunis paketointikin. Kiva kun osallistuitte! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita koruja tulee noista nipsuista, kun osaa tehdä. Minä en ole vielä hurahtanut, kun tuo virkkaus ei oikeen kuulu mun mieluisiin harrastuksiini.

  VastaaPoista
 3. Noi on kuyl tosi kauniita. Tykkään tuosta valkoisesta ja sinun omasta pinkistä. Hauska idea laittaa pikkukoruja koruun mukaan!!

  VastaaPoista
 4. Oiiiii, toi LUMI on NIIIIIIIIN nätti!! Ja on kyllä muutki :)

  VastaaPoista
 5. Niin upeita koruja olet väsännyt, saajat ovat varmasti tyytyväisiä. Mun on vissiin pakko alkaa kerätä näitä klipsuja, mä niin haluan kanssa tuollaisen korun.

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka kauniita ja ihana idea! :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 7. Ai että miten nättejä! Minä olen alkanut näistä klipsuista kiinnostua, jos nyt sitten alkaisi näitä pikkuhiljaa haalimaan. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...