tiistai 5. elokuuta 2014

Neitokaisen 5v. kampauksia

Tämä vuonna meillä juhlittiin neidin 5v. synttereitä Monster High teemalla. Aika monella monster high -hahmolla on raidallinen tukka ja siitä se idea sitten lähti.
 
Olen ennenkin tehnyt vastaavan tyylisiä nutturoita neidille, tuo kun on niin äärimmäisen helppo toteuttaa.
1. Tee Ponnari
2. Tee reikä ponnarin keskelle tyveen, vedä tukka läpi ylöspäin
3. Kiinnitä latvat alas.
 
Tällä kertaa vaan lisäsin raidoiksi satiininauhaa :). Edessä neidillä on ranskalainen, koska etuhiuksia ollaan kasvattelemassa pois, niin ne ovat silmillä, jos niitä ei mitenkään kiinnitä ja pinnit ei neidin liukkaissa hiuksissa pysy.
 
 
Pidimme neidille tänä vuonna kolmet synttärit (tarhakaverit, sukulaiset ja ystävät). Kaksissa muissa synttäreissä neidillä oli hiusliidulla tehdyt raidat tähän tyyliin:
 
 
Kuva on vähän huono kun on kännykameralla otettu. Mutta tuo hiusliitu oli kyllä aika hauska keksintö ja pysyi yllättävän hyvin tukassa. Liitu toimii niin, että ensin tukkaan laitetaan lakkaa, sitten liitua ja sitten taas lakkaa. Hieman siitä pölisi väriä vaatteille laittaessa, joten ehkä kannattaa värjäys tehdä ennen juhlavaatteiden laittoa :). Tosin pesussa kyllä lähti hyvin pois ne muutamat hippuset t-paidasta. Tuo meidän liity on ostettu Glitteristä, siellä oli väreinä ainakin tuo pinkki, liila, vihreä ja sininen.
 
Koskapa noita synttärijuhlia oli kolmet, niin päätin että tänä vuonna en itse leivo kakkua ja tilasin sellaisen Heidiltä Mamman Leivontanurkasta.
 
Ja kauniin kakun saimmekin:
 
 
Lisää kuvia ja tietoa kakusta (ja muista ihanista leivonta-jutuista!) löytyy Mamman leivontanurkasta.
 
Tänään ajattelin ottaa virkkuukoukun käteen pitkästä aikaa, saas nähdä tuleeko sutta ja sekundaa kun on ollut pitkä tauko :D. No kaipa se on kuin pyörällä ajaminen :D!
 
Kesäterkuin TsiSanna
 
 
 

1 kommentti:

  1. Ihana kampaus neidillä ja Onnea kovasti viisi vuotiaalle!! Se on kuin pyörällä ajo, onnistuu kyllä pitkänkin ajan jälkeen :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...