torstai 24. lokakuuta 2013

Virkattu noitanukke


 
Päätin osallistua Silmukan ytimestä haasteeseen (Pipon ydin klik ja Silmukan saalistus klik), jonka aiheena tällä kertaa oli amigurumi. Tykkään värkätä amigurumeja ja tällä kertaa päätin tehdä nuken. Koska Halloween lähestyy, päätin tehdä pienen noitatytön. Pään ja hiukset sainkin tehtyä vauhdilla, mutta vartaloa tein pienen ikuisuuden ja siltikään en ole ihan tyytyväinen. Kun nukke itsessään oli vihdoin valmis tein pikkunoidalle tietysti noitahatun ja Halloweeniksi hän on pukeutunut kurpitsaksi :). Minun piti tehdä nuo kurpitsan silmät ja suu mustata huovasta, mutta olin näköjään kadottanut huopani, enkä tähän hätään ehtinyt kaupoille. Noh, ehkäpä joskus korvaan nuo langasta tehtyt simmut ja suun huovalla.
 
Tässä hän nyt kuitenkin on:
 
 
Noitaneito on virkattu 2 koukulla jollain lidl:stä vuonna kiva ja keppi ostetulla langalla. Asusteet on virkattu koukulla 1,5, enkä kyllä osaa lankoja nimetä, kun ovat jämälankoja. Silminä on turvasilmät ja hiukset on Novitan Rose Mohair lankaa.
 
Tein nuken tytölleni ja onneksi hän kuitenkin tykkäsi, vaikka itse en ihan tyytyväinen tähän olekaan :).

Tsi"bewitched"Sanna

12 kommenttia:

 1. Todella sievä Halloween-nukke! Vai saako Sanoa sieväksi? :) Mun täytyis tuo amigurumien virkkaaminen opetella tai kokeilla edes kunnolla. Sais jämälankoja käyttöön.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa sanoa sieväksi. Tämän ei ollut kovin kammottava tarkoitus ollakaan, kun tytölle kuitenkin tein :D. Tosin tyttö olis kyllä varmaan tykännyt kammottavammastakin, kun Mumm-ra ja Skeletor on sen lemppareita...:D.

   Poista
 2. Ompas sulonen! :) Hirmu kivaa vaihteluu kaikkiin ällötyksiin ja kummituksiin mitä halloweenina yleensä näkyy :D

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihana noitanukke! :) Kiitos kun osallistuit haasteeseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja oli kiva osallistua haasteeseen. Se on aina hyvä mielikuvitusjumppa kun osallistuu, kun muuten ei välttämättä tulis tehtyä juuri sellaista kuin haasteessa on aiheena. Kuitenkin sopivan löysät säännöt, niin voi todella toteuttaa itseään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät ja että olemme saavuttaneet juuri sen, mitä haasteellamme olemme halunneet tavoitellakkin eli hauskaa aivojumppaa käsillätekijöille :)

   Poista
 5. Todella hieno! Olet taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kylläpä tuli hyvä mieli kehuista. Itse sitä on aina niin kriittinen.

   Poista
 6. Voi miten ihana noita ja kiva kurpitsa-asu. :)

  VastaaPoista
 7. Saisko tuolle ohjetta, on niin ihuna!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti ohjetta ei ole. Mutta englannin kielisiä ohjeita löytyy By Hook By Hand sivustoilta, jonka avulla olen itse tehnyt ekat nukkeni :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...