maanantai 24. marraskuuta 2014

Pakettikortteja osa 2

Tällä postauksella osallistun Silmukan ytimestä -haasteeseen :). Haasteen aihe oli tällä kertaa lumihiutale ja aika nopeasti siitä sitten syntyi idea. 

Tein jo aikaisemmin pakettikortteja, jotka on koristeltu virkatuilla kuvioilla. Nyt sitten vaan etsin minilumihiutaleen ohjeen ja ei kun tekemään. 


Kuusen ohje on omasta päästä :). Ihan simppelihän tuo onkin.

Mulla on viime aikoina ollut vähän käsityöADHD:ta. Oon aloitellut vähän sitä ja tätä työtä, mutta valmista ei ole tahtonut tulla kuin näistä pikkutöistä. Ekasta aloittamastani työstä kyllä loppui ihan vaan langat, joten sikäli en voi täysin ottaa syytä työn keskeneräisyydestä niskoilleni! Typerät loppuvat jämälankakerät :(. Jos joku on jossain kaupassa sattunut näin talvikaudella näkemään Novitan Miamia valkoisena, niin vinkkejä otetaan vastaan! Vielä parempi jos joltain voisi suoraan ostaa kerän :).

Tokaa työ taas jäi mielenkiintoisemman työn jalkoihin... No jospas joku päivä vielä saisin nämä kolme UUTTA keskeneräistä työtä valmiiksi. Nurkissahan on toki lojumassa ikuisuustöitä, jotka eivät ehkä ikinä valmistu...

Joulua ja odotellen TsiSanna

6 kommenttia:

 1. Upeita persoonallisia lahjakortteja

  VastaaPoista
 2. Kiitos :). Ajattelin laittaa nämä kaikken rakkaimpien lahjoihin jos en ehdi kaikkiin paketteihin tekemään :).

  VastaaPoista
 3. Oi miten hienot pakettikortit - kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Kauniita lumihiutaleita... voi kun ehtis itsekkin kokeilla.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...