lauantai 19. lokakuuta 2013

Joululahjakysely

Auttakaapa naisia mäessä ja äänestäkää mikä itsetehty joululahja miellyttäisi teitä eniten :). Jokin muu, mikä vaihtoehdin vastaukset voi kirjoittaa tänne kommenteihin :).

Itse arvostamme kaikkea itsetehtyä, mutta olisi hauskaa kuulla mikä muita miellyttää ja ehkä saada uusiakin ideoita :).

Jo nyt jouluisinterkuin TsiTriinu ja TsiSanna

10 kommenttia:

  1. Tuostahan on apua itsellenikin kun mietin joululahjoja :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, jos on iloa jollekulle muullekin :).

    VastaaPoista
  3. Mie tykkään itsetehdyistä lahjoista! Villasukat on parasta maailmassa.

    Meinasin ite askarrella tänä vuonna kynttilöitä kahvikuppeihin ja mahdollisesti vääntää saippuaa ja ommella meikki/toilettipusseja ja harrastaa jonkinsortin kankaanpainantaa :)

    VastaaPoista
  4. Minä myös Tykkään kaikista itsetehdyistä lahjoista ja mielelläni niitä teen ja ihanaa olisi myös saada :). Mulle noi villasukat on vähän turhakkeet kun vihaan sukkia, talvellakin jos mahdollista kuljen ilman sukkia sisällä. Eipä silti, arvostaisin todellakin jos joku tekisi sellaiset minulle! Kahvikuppikynttilät kuulostaa kivoilta :).

    VastaaPoista
  5. Nuo teidän korvakorupuput ovat ihania, sellainen lahja voisi olla tosi kiva;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja luulen että pari pukinkonttiinkin niitä eksyy :).

      Poista
  6. Lasten kanssa kun "joutuu" kökkiä pihalla pitkän talven niin itselleni säärystimet, lapaset, pipo ja kunnon kaulahuivi on ihan ehdottomat! Ja mieluusti useampana versiona, koska ikinä ne ei ehdi kuivua kun jo tarttis uudestaan lähteä pihalle! Lapset touhaa ja huhtoo, itse ei niinkään, joten lämpöisesti pitää olla päällä!

    Kirjoneulelapaset on muutes aika hyvät myös lumiukon ym. teossa, kun eivät heti kastu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, eniten ääniä saa juurikin nuo asusteet ja niihin menee eniten aikaa. Ei kyllä ehdi kovin monia enää tässä vaiheessa mun neulomistahdilla tekemään. Noh, ehkä ens vuonna osaan aloittaa ajoissa :D.

      Poista
    2. Itse teen juuri säärystimiä Dropsin Big Fabelista ja tulee ihanat ja nopeasti! Eilen illalla aloitin ja tänään ennen puolta päivää oli ensimmäinen valmis! Ja siis olen nukkunut kunnon yön ja lasten kanssakin touhunnut! Puikkoina käytän nro 6 puikkoja. :)

      Poista
    3. 6 puikoilla varmaan tuleekin nopsaan :). Mulla on yksi asustesuunnitelma mielessä, kunhan ensin saisin tytön tumput tehtyä... Vähän säärystin tyyppistä ideaa pukkais.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...