tiistai 29. lokakuuta 2013

Vihdoin valmiit! Onteloneuletumput tytölleni

Olin viikonloppuna Tukholmassa Syfestivaleilla, joka on Ruotsin suurin käsityötapahtuma, ainakin esitteen mukaan :). Laivalla oli vihdoin aikaa tehdä loppuun aloittamani onteloneuletumput, jotka ovat odotelleet sopivaa rakoa tehdä ne mielenkiintoisempien töiden lomassa. Aloitin tumput hirmuisella innolla, mutta sitten huomasin, että värit eivät natsaa yhteen ja työ hautautui muiden töiden alle. Noh laivalle otin mukaan kaksi työtä ja toisen, eli nämä tumput sain valmiiksi. Älkääkä naurako sille, että lähdin laivalle neulomaan :D. Olen tällainen muori kapinallinen nähkääs :).

Tässä nämä murheenkryynit nyt ovat:
Enemmän pinkkiä

Enemmän liilaa

Kuvio on omasta päästä ja tässäpä siihen kartta, jos joku kiinnostui :). Tytölle neuloin tumput 2,5 puikoilla, mutta tumput mahtuu minunkin käteen, tietty pitäisi tehdä pidemmät. Varsinkin jos tekisi yhtä isommilla puikoilla, niin olisi varmaan passelit aikuiselle naisellekin.


Harmittaa tosiaan nuo värit, kun kuvio ei oikein tule esiin itse tumpuissa :(. Jos vielä käytän tätä kuviota, niin ehdottomasti otan enemmän toisistaan erottuvat värit.

Laittelen postauksen myös noista messuista muutaman kuvan kera, kunhan ehdin :).

Onteloisinterkuin TsiSanna

8 kommenttia:

 1. Voi miten on nätit :)

  VastaaPoista
 2. Kapinointi kyllä kannatti, kun noin kauniit tumput sait valmiiksi!

  VastaaPoista
 3. Nätit on! Pitääkin googletella, onteloneule on ihan outo käsite mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin löysin tuon onteloneuleen vasta viime vuoden syksyllä. Ihastuin täysin ja kaikki viimeisimmät tumput on tehty onteloneuleella. Tumpuista tulee niin mukavan paksun :). Just käsityömessu reissullakin hehkutteli ko. tekniikkaa, yllättävän harva oli kuullut :).

   Poista
 4. Kauniit värit ja kuvio. Todella mielenkiintoinen tekniikka :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tumput ja kuvio on kaunis. Kiitti ohjeesta. Saatanpa käyttää sitä jossain neuleessa !

  VastaaPoista
 6. On niin kauniit! Ihailen näitä kaksikerroslapasia suuresti! Ja muutenkin mukavia koruja ja koristeita olette tehneet!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...