tiistai 15. lokakuuta 2013

Pääkallopöytäliina

Kuten niin monesta käy yksi idea johtaa toiseen ja niin nytkin. Olen tässä syksyn mittaan yrittänyt väsätä itselleni, tyttärelleni ja pojalleni onteloneuletumppuja. Olen saanut aikaan tasan yhden kuudesta tehtävästä lapasesta... Mutta olen innostunut väsäilemään kaikennäköisiä charteja näitä tumppuja varten. Yksi ilta tein chartia pojan lapasia varten ja pohdin jostain syystä samalla toista käsityötä mielessäni. Ajatuksenani oli tehdä TsiTriinun halloweentupareihin lahjaksi jonkinlainen virkattu halloweenaiheinen pöytäliina. Olin pyöritellyt montaa ideaa päässä, noitaa, mustaa kissaa, aavetta, kurpitsaa, nyt joitain mainitakseni. Mutta kun suunnittelin pojan tumppuihin pääkallokuviota se yhtäkkiä iski päähäni -> yhdistän nämä kaksi ideaa pääkallon ja pöytäliinan. Ja tässä se nyt on pääkallopöytäliina!


Jostain syystä jo pitkään yksi käsityöunelmani on ollut tehdä omasta päästä virkattu pöytäliina. Olen aina ajatellut, että se on sellainen mittari minulle, että se on jonkinlainen saavutus. Olen kyllä aina ajatellut näissä ajatuksissa pyöreää liinaa, mutta tästä helposta neliöstä on hyvä jatkaa :). Mitään ohjetta tähän ei siis ollut, kunhan katselin omaa chartiani ja loput tein yrityksen ja erehdyksen kautta. Jos nyt voisin muuttaa jotain, niin tekisin tuosta tasaisen neliön, nythän tuo on suorakaide, pikkaisen leveämpi kuin korkea. Ottaisin myös pääkallon sivujen vikat rivit pois ja laittaisin niihin reikärivit. Pääkallon ylä- ja alapuolelle lisäisin reikärivit. Joka tapauksessa tästä tuli aika kiva :). Pitkänä kaitaliinanakin tämä varmaan olisi hauska. Voisi vaikka olla kaksi riviä noita pääkalloja, niin että ovat vieretysten eripäin :).

Tässä vielä tuo chart, josta idea kumpusi.

 
Tervetuloa muuten uudet lukijat! Teitä onkin tullut iso liuta ihan lyhyessä ajassa, tosi kiva juttu! Toivottavasti viihdytte :). Kommentit lämmittää aina mieltä.

Pääkalloterkuin TsiSanna

13 kommenttia:

 1. Vau, tosi hieno! Minunkin pitäis kokeilla tuota pikselivirkkausta, mutten oo vielä ehtinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mullakin ihan eka kerta ainakin muistaakseni :D.

   Poista
 2. Hauska liina, sopii hyvin hallovenin tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli tarkoitus :). Minä tosin tykkään tällaisista ihan arkenakin :). Ehkäpä teen seuraavaksi itselleni samanmoisen :).

   Poista
 3. kiva blogi, jään lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Hauska liina. Hallowen ja pitsiunelma yhdistetty. Olet ideanikkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina välillä välähtää :D. Yleensä vaan kateellisena ihailen muiden ideoita :).

   Poista
 5. Kiva idea, pääkallokin on aika ystävällisen näköinen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...