perjantai 25. lokakuuta 2013

Syksyn värejä

No niin... on taas kamera laulanut pihalla heiluessa. Yleensähän nämä kuvat sitten jäävät minulla koneelle ja mietin aina, että pitäisi nämä jonnekin srcäppäillä... joten nyt minä sitten otin ja ihan teille jakaakseni vähän niitä sommittelin yhteen.

Kuvat on kaikki omia (niitä on otettu Kotkassa, Helsingissä ja Nuuksiossa [espoossa]) ja jos niitä jonnekin kopioi niin olisi kiva, että merkitsisi mistä ne on hakenut. Fonttina kuvissa on "Ar Essence", joka löytää vaikkapa täältä: fontzone.net .

Ja jos nuo kuvien rajaukset kiinnostaa, niin minulta saa png tiedostona tuon yhden sivun kokoisen kehikon, jonne voi alle lätkiä omat kuvansa. Valmiin kehikon kanssa tämän aukeaman kasaa parissa tunnissa (pois luettuna kuvien valinnan vaiva...). Kuvat pitää toki ensin sitten rajata halutun kokoisiksi, mutta se homma meni samalla tuon parituntisen aikana, kun virittelin näistä sivuista pari erilaista versiota ennenkuin olin tyytyväinen.

Värikästä syksyä!
Tsi-Triinu

3 kommenttia:

  1. Ihanasti sommiteltu kuvat yhteen!!! Nättiä!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. On kiva kuulla, jos joku muu saa hyvää mieltä kuvista, jotka muutoin hautautuu vain koneen syövereihin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...