sunnuntai 27. lokakuuta 2013

TSI-luuta pikkunoidalle Halloweeniksi

Typykkäni pukeutuu Halloweenina noidaksi, kun meille kerrankin on naamiaiset joihin mennä :). Oma pukuhan on täysin vaiheessa, mutta neidolle sattui olemaan kaapissa kerran UFF:lta ostamani noitapuku, joka maksoi vain kaksi euroa :). Myös noidanhattu oli valmiina kaapissa, joten enää puuttui luuta, joita olisi ollut melko edullisesti myynnissäkin, mutta päätin tehdä tytön kanssa itse luudan. Saatiin kivaa puuhaakin samalla :).
 
Lähdettiin siis metsäretkelle koko perhe ja löytyihän sieltä sopiva katkennut vaahteranoksa, josta sai tehtyä luudan varren. Siinä ei paljoa vaivaa tarvinnutkaan nähdä, kunhan sahasin oksan sopivan mittaiseksi. Sitten typy ja poika keräili riippakoivunrisuja, jotka olivat tippuneet maahan ja ne leikattiin sopivan mittaisiksi ja kiinnitettiin luudanvarteen rautalangalla. Helppoa ja näppärää. Lisäksi lapset olivat iloisia kun saivat osallistua :).

Noita luutansa kanssa
Valmis luuta
 
Läheltä näkyy rautalankaviritys
 Halloweenia odotellen TsiSanna (kunhan se ei tule ennen kuin saan oman puvun valmiiksi/hankittua)

4 kommenttia:

 1. Ihana pikku noita, ja hänen luutansa on kyllä varsin katu-uskottava kapistus!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tehtiin muuten niitä Halloween-askartelujakin lasten kanssa. Yritetään saada mahd. pian niistä postausta tänne :).

   Poista
 2. Koivusta on kiva tehdä kaikkea, kun se on niin taipuisa :) hieno luuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olisi kiva tehdä enemmänkin juttuja luonnonmateriaaleista, kun olisi vaan ideoita :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...