lauantai 5. lokakuuta 2013

Tölkkikoruja

Innostuin noista kurpitsakorviksista niin, että päätin tehdä lisää tölkkikorviksia :). Tällä kertaa käytin kuvioleikkureita ja musta näistä tuli tosi hauskoja :). Vähän alkuun epäilin, että leikkaako leikkuri läpi tölkin, mutta hyvin leikkasi, ei mitään ongelmaa. Reunastakin tuli tosi siisti, eikä ollenkaan terävä.

Päälle laitoin taas koholakkaa, osaan yhden kerroksen osaan kaksi.

Tässä korvikset kukkaleimasimella:

Ja kaulakoru sydänleikkurilla:

Kokeilin myös laittaa valokuvan päälle tuota tököttiä ja hyvin toimi! Ihan varmasti tulen valokuvista ja koholakasta jotain askartelemaan. Suunnitelmakin on jo melkeinpä valmis, että mitä. Mutta tarvikkeet pitää vielä hankkia ja kuvat valita :).

Muuten tällä hetkellä mulla on liian monta työtä meneillään. Tuntuu, ettei mistään tule valmista, kun innostun koko ajan jostain uudesta! Normaalisti väännään aina yhden työn loppuun vaikka väkisin ennen kuin aloitan toista, mutta nyt olen antanut itseni lipsuja ja keskeneräisiä töitä on jo neljä. Täytyisi edes yksi saada valmiiksi, niin olisi jotain raportoitavaa blogiinkin :D. Mutta kun koko ajan pukkaisi uutta ideaa. Näin syksyllä melkein kaikki on neuleita, pantaa, huivia, tumppuja sun muuta.

Kohollaan olevin terkuin TsiSanna

12 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän hienoja!! Nythän on vain taivas rajana, mistä voisi tehdä koruja! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ja kyllä taivas on rajana :). En ole ennen ollut ollenkaan innostunut noista kuvioleikkureista, kun olen ajatellut niitä käytettävän vaan paperiaskartelussa, jossa olen aivan kädetön. Mut näköjään niille on muutakin käyttöä :).

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos ajatuksesta, että valokuvatkin toimis! Tais syntyä aika monta joululahjaideaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitäpä mullakin :). Rannekoruja ainakin. Ehkä sormuksia. Tulee blogiin kyllä, kunhan saan tehtyä :).

   Poista
 4. Ei vitsit kyl miunkin on pakko käydä tuota koholakkaa ostamssa, niin kivan näkösiä noista tulee :D Ja miten helposti!

  Miulla on kans sama juttu, et kauheesti keskeneräsiä töitä ja askarteluja kun aina innostuu jostakin uudesta jutusta jota on tietysti pakko päästä kokeilemaan ja sit jää siihen kierteeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta kato! Nytkin yksi pariton tumppu kutsuu mua, mutta kun yksi toinen idea kutsuu vielä kovempaa...äääh!

   Poista
 5. Aivan ihania koruja.
  Se pinkki siililanka on Luxury Fashion yarn.

  VastaaPoista
 6. Kiva pongata uusi blogi ja hetihän liityin lukijaksi.Nää tölkkikorut hienoja.Mie oon tehnny tölkeistö kortteihin kukkia ja koristeita.Värittäny alkoholimusteilla.Pitäskin kokeilla miten koholajja toimis ton alkoholimusteen kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, uudet lukijat on aina tervetulleita :). Ei huono idea tuo kortteihin tölkkien käyttäminen!

   Poista
 7. Upeita töitä teillä täällä. Miten tölkistä tehdään koruja? Tai siis miten ne leikataan tolleen? Kysyn tyhmänä kun en ole tuollaista juttua koittanutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tölkistä irrotetaan eka pohja ja kansi. Sitten kuvioleikkurilla leikataan haluttu kohta. Tai toki voi vapaalla kädelläkin leikata, jos osaa. Sitten pienellä naulalla reikä, siitä tuo metallilenkki ja sitten koholakkaa päälle :). Näin lyhyesti selitettynä, mutta aina simppeliä touhuahan tuo. Suurin ongelma lienee se, että tölkin metalli on niin ohutta, että ruttaantuu helposti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...