lauantai 23. maaliskuuta 2013

Rairuohoa vesimelonissa

Tulipa ostettua mukuloille ja itselleni välipalaksi minivesimeloni ja siinä melonia kaivertaessani aloin pohtia, että tämähän on söpö, kun on niin pieni ja kaikkea, mihis voisi käyttää tätä kuorta. Ja sitten se iski, mähän istutan rairuohot tähän!

Eli tuumasta tekoihin, mullat ja ruohot esiin, väliin palat elmukelmua ja katsos vaan mulla oli kaksi kivaa rairuohoastiaa. Länttäsimpä niihin vielä koristeeksi kaapista löytyneitä tarrakukkiakin.

Yksi pikku juttu vaan...ne ei tahtoneet pysyä millään kunnolla pystyssä. Yritin asetella niitä vaikka miten, mutta kun ei ne pysyneet pystyssä, niin ei ne pysyneet... Sitten välähti uudelleen ja kaivoin jokin aikaa sitten Ikeasta ostamani maljakot esiin. Puolipallot maljakoihin ja sitten olikin valmista. Kunnes Triinu ehdotti, että laita vielä pääsiäiskoristeita niihin maljakoihin. Pääsiäismunat esiin ja maljakoihin ja sitten oli vihdoin todella valmista. Ja tässäpä nämä ihanuudet kuvin:


Alkuun pelkäsin, että noi vesimelonit nahistuu, mutta ainakin vielä (nyt olleet 3 päivää) näyttävät ihan kivoilta. Pitää ottaa näistä vielä kuvat kun tuo ruoho vähän kasvaa :).

Pääsiäisterkuin TsiSanna

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania, värit niin keväiset =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hyvin myös kestäneet noi melonit ja nyt on alkanut rairuohoakin pukkaamaan :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...