tiistai 12. maaliskuuta 2013

Keksi kala-akvaario

No tulipa harjoiteltua pikeerinkin tekoa ja käyttämistä tässä... ja no pikeeri jäi vähän löysäksi ja huomasin, että rajaaminen ja piirtely oli siten hieman hankalaa... no sitten päädyin päälystämään keksit kokonaan pikeerillä, johon vähän löysempi tavara sopi oikein mainiosti. Koska olen aiemmin jo vähän maalaillut sokerimassaakin (johon väri tarttuu vaihtelevasti...), niin ajattelin, että sama se on kokeilla maalata sitten tätä pikeeriäkin, kun ei tuo pelkkä valkoinen kala tuosta ainakaan ehkä huonommaksi voi mennä... tai no olisi voinut, mutta iloinen yllätys oli, että kuivunutta pikeeriä voi maalata mainiosti ja värit pysyvät oikein hyvinä. Niinpä siis kaikki maalaustaitoiset harkitkaapa seuraavaan kakkuunne päälle pikeerikuorutetta (sivuihin toki laittaisin kermavaahdot), johon maalaatte sopivan kuvan noilla nestemäisillä elintarvikeväreillä!

maalausterveisin,
-Tsi-Triinu

ps. Pikeerin ohje oli kinuskikissan sivuilta: http://www.kinuskikissa.fi/pikeeri-royal-icing/  ja itse keksien ohje puolestaan siitä telkussakin mainostetusta "koristeelliset kakut" -lehdestä, josta Sanna minulle reseptin ystävällisesti laittoi tekstarina... keksit yksin ei mitään erikoisia pikeerin kanssa ihan ok, lähinnä mieleen tulee karnevaalikeksit, joista lapsetkin tunnetusti syö aina pelkät päälliset!

1 kommentti:

  1. Groovy idea! Voisi vaikka lapsukaisten synttäreille tehdä. Sopiipa nuo vieläpä molemile sukupuolillekin. Kiva blogi, aina välilä käyn tiiraamassa.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...