torstai 21. maaliskuuta 2013

Pegleg Hamish the Pirate Bunny

"Ahoy, me Hearties!" täältä tulee Pegleg Hamish! Hamish on Zillan ja Frankin uusin ystävä.

Hamish on Skotlantilainen merirosvo. Suomeen se eksyi kerran seikkailuillaan ja nyt kun sen tuli aika eläköityä niin se tahtoi tänne takaisin. Meille se halusi nähtyään Zillan kuvia verkossa. Merirosvot... Mutta Hamish on hyvä kirjastonvartija cocktailtikkumiekkoineen. Mörköjen ei kannata hämääntyä puujalasta ja silmälapusta, Hamish käyttelee miekkaansa kuin Zorro. Sanansäiläkin Hamishilla on hallussa, usein öisin kuuluukin seuraavanlaisia sanontoja: "Get away from me booty ye scurvy dog!", "Ye'll soon be shark bait!" tai "I'll make ye walk the plank ye Son of a Biscuit Eater!"


Mutta sen pidemmittä puheitta tässä hän on Pegleg Hamish the Pirate Bunny:Hamish on tehty Novitan Miami langasta nro 3. koukulla. Paita on Novita Tennesseetä. Yksityiskohdat on ohuempaa puuvillalankaa ja tehty koukulla nro 1.5. Puujalan sisällä on tikkarin tikku ja miekka on tosiaan cocktailtikku :). Vyönsolki on rikki menneestä kengästä. Mulla on tapana ottaa kaikki kiva (napit, soljet yms) talteen jos joku vaate menee rikki. Tuntuu että usein niille ei sitten olekaan käyttöä, mutta tällä kertaa todistin olevani väärässä ja solki viimeisteli Hamishin lookin :). Silmä ja nenä ovat valmiit turvasilmä ja -nenä.

Vielä kaverikuva kirjanvartija kolmikosta:


Saa nähdä riittääkö tämä trio pitämään kirjani turvassa vai ei. Esikoinen jo tilasi merirosvotyttönuken. Saapa nähdä koska sellaisen saan aikaan!

Ehkä vähän lapsellisin terkuin TsiSanna :D

Ps. Tervetuloa uudet lukijat! Ihanaa että teitä on jo noinkin monta! Kyllä se vaan saa sydämen sykähtämään joka kerta kun joku liittyy lukijaksi tai kommentoi omia juttuja :).

Pps. Alunperin pupun nimi oli Patchy the Pirate Bunny, mutta sen niminen hahmo on jo olemassa, joten meinasin vaihtaa nimen Peg Leg Joeksi...no sellainenkin tyyppi on oikeisti olemassa. Ohhoijaa...Noh pupuhan on skotti, joten kaivelin sitten skottinimiä ja sieltä pomppasi tuo Hamish silmille, eikä google löytänyt Pegleg Hamishia :D.

5 kommenttia:

  1. Jaips! Täytyypä vaihtaa pupuherran nimi. Enhän mä ollut tajunnut että Paavo Pesusieni sarjassa on jo Patchy the Pirate Bunny. Tarinan opetus, googleta aina ennen nimeämistä!

    VastaaPoista
  2. äääääääää niin söpö!!!! <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Hamishia oli ilo tehdä, melko paljon yksityiskohtia, joiden tekeminen on lempipuuhaani :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...