lauantai 2. maaliskuuta 2013

Virkattu pöllölaukku

Näin PurppuraPerhosen blogissa ihanan pöllölaukun ja aloin heti himoita pöllölaukkua myös itselleni. Ei muuta kun suunnittelemaan ja päädyinkin sitten hyvin erilaisen ratkaisuun kuin Purppis, mutta pöllölaukku se tämäkin on :).


Ja nythän on niin, että kun nämä ovat jotain iänikuisia jämälankoja, niin mulla ei mitään hajua mistä langasta pöllöskä on tehty...3,5 koukulla kuitenkin. Yksityiskohdat virkkauslankaa ja tehty 2 koukulla. Pöllön vartalo on pääsiassa kiinteitä silmukoita ja se on tehty kahdessa osassa, jotka on sitten ommeltu kiinni.

Mustat renkulat laukun ja hihnan välissä on kaulakorusta, jonka ostin joskus vuosia sitten 10 sentillä alesta. Siinä roikkuu useampia noita mustia renkuloita ja se on ihan järkyn ruma, mutta mietin jo silloin että joskus vielä käytän noita renkuloita johonkin ja kas niin nyt ne tulivat käyttöön. Tosin aika monta jäi vielä jäljellekin.

Tässä kuva laukusta käytössä, jos tästä vaikka vähän hahmottaisi laukun kokoa. 


Värit ovat totuudenmukaiset tuossa ekassa kuvassa, eli pinkki lanka on toooodella pinkki. Mutta minä tykkäänkin pinkistä. Ja niin tykkää tyttökin joka omi laukun samantien. Onneksi hihna on neidille liian pitkä, niin äiti voi perustella miksi myös äidin täytyy saada käyttää laukkua. Vaikka ehkä tää sopii paremmin kolme vuotiaalle ku 30 vuotiaalle...

Tsi"olen just niin pöllö"Sanna


7 kommenttia:

 1. Tosi sulonen :) Itekkin oon ettiny pöllölaukkujen malleja, mut tää on kyllä yks parhaimman näkösiä :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana on tuo sinun näkemys pöllölaukusta!!!! Pöllöt on POP!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos. Oli jo käytössäkin tuossa yksi päivä , hyvin toimi, oli just passelinkokoinen pikkulaukku. Ja pöllöt tosiaan on pop!

  VastaaPoista
 4. Hei Sanna, aivan ihana pöllölaukku! Siispä törkeästi kuvaasi matkien virkkailin tyttärelle hyvin saman tyylisen, toivottavasti et pahastu plagiointiyrityksestäni ;)
  Terveisin Minna

  VastaaPoista
 5. Kiitos :). Toivottavasti tyttösi tykkää!

  VastaaPoista
 6. Aivan upee, olen totaalinen pöllö... siis fani:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...