lauantai 9. maaliskuuta 2013

R2D2-peitto eli ikioma ikuisuusprojektini

No niin ideahan siis lähti, kuten monet ideat, kuvasta. Tästä kuvasta tarkemmin sanoen. En edes muista mitä alunperin olin etsimässä/surffaamassa, mutta tuo kuva kiinnosti heti. Päätin siltä istumalta, että jotenkin haluan toteuttaa ko. kuvan käsityössä. Asiaa tovin pohdittuani päätin tehdä kuvasta peiton, niin että jokainen pikseli on 1 isoäidinneliö. Se tekee yhteensä 23*27 isoäidinneliötä, eli yhteensä 621 isoäidinneliötä.... Alkuperäinen arvioni 400 neliöstä oli siis ihan liian pieni!

Tovi voi siis mennä, että tästä tulee valmista :D. Into on vielä kova kylläkin. Katsotaan kuukauden päästä uudestaan :DD. Olis kiva jos peitto olis valmis ensi syksyksi lämmittämään viluisia varpaita ja vähän muitakin ruumiinosia. Siihen on maaliskuun alusta (jolloin aloin neliöitä väsäillä) 183 päivää.... Eli nopealla matikalla mun pitäisi tehdä hieman yli 3 neliötä päivässä, tosin silloin ompeluaika menis syyskuulle. Eli sanotaan jos teen 4 neliötä päivässä ja ompelen koko roskan yhteen neljässä viikossa, niin sit olis valmis syyskuun alussa. Kahtotaan kuin ämmän käy. Täytyy yrittää pistää tästä päivitystä vaikka kk:n välein, niin toivottavasti tulee varmemmin silloin edistettyä tätä.

Nyt neliöitä on plakkarissa 54 kappaletta.
- 3 punaista (0 jäljellä)
- 29 sinistä (0 jäljellä)
- 4 harmaata (29 jäljellä)
- 7 mustaa (152 jäljellä)
- 11 valkoista (386 jäljellä)Ikuisuusprojektiterkuin TsiSanna


5 kommenttia:

 1. Eikä!! :D Tosta tulee ihana!!!! tsemppiä projektiin :DD

  VastaaPoista
 2. Hope so! Tilaustyöt tahtoo nyt jarruttaa tahtia.

  VastaaPoista
 3. Voi mahtavaa!!
  Toivottavasti jaksat loppuun saakka!
  Sinnikkyys palkitaan, tuosta tulee upea!
  GO R2D2!!!

  VastaaPoista
 4. Huhhuh, tuosta tulee kyllä hieno :) Ja tuo on aika hyvä ikuisuusprojekti, koska tuo koostuu monesta pikkupalasta, niin ei tarvitse muistella että mihin kohtaan jäi, kun kyllä nyt yhden neliön jaksaa aina loppuun asti tehdä :) Laitahhan sitten kuvaa valmiista työstä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, edellinen peitto jäi kesken kun yritin tehdä yhtenä pötkönä. Siihen pitkien rivien neulomiseen kyllästyi aika nopeasti. Noita neliöitä jaksaa tehdä aika kivasti, kun ne tulee niin nopsaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...