torstai 27. helmikuuta 2014

Sateenkaarihame

Kävin äitini luona vähän koluamassa hänen lankavarastojaan, koska olin saanut ajatuksen, että haluan virkata tytölleni mekon kesäksi ja äiti asuu lähempänä kuin lähin lankakauppa :D. Sainkin kassillisen lankoja (KIITOS äiti!). Päädyin kuitenkin mekon sijaan tekemään neidille hameen. En suunnitellut hametta oikeastaan yhtään, aloin vaan tekemään. Päädyin tekemään eripaksuisia raitoja, koska kyse oli jämälangoista, enkä tiennyt paljon kutakin lankaa riittää. Kun hameesta tuli valmis siitä tuli mieleeni sateenkaari, joten päätin lisätä hameeseen pari pilveä ja auringon :).
 
 


 
Virkkasin hameen Novitan Gardenia langan jämistä nro 3 koukulla. Vyötärölle lisäsin kuminauhan, jotta hame pysyy päällä. Tämä oli hauska projekti ja tuli aika nopeasti valmiiksi. Tosin kesken kaiken olisin halunnut muuttaa hameen mallia, kun sain paremman tai ainakin erilaisen idean, mutta päädyin tekemään tämän kuitenkin tällaisemaan hyvin simppelinä hameena. Ja eilen sitten aloitin uutta hametta :D.
 
Kevättä näyttää mulla olevan rinnassa kun on vaan hameet ja kesämekot ja topit mielessä. Se on varmaan tämä aikainen kevät kun sen tekee. Vaikka toisaalta mun tyttö tykkää paljon käyttää hameita ihan talvellakin. Vähintäänkin kuitenkin tuo hameen värikkyys ja aurinko muistuttaa siitä, että kevät tekee tuloaan :).
 
Keväisin terkuin TsiSanna
 

2 kommenttia:

  1. Ihana hame. Täälläkin on kevät ja kesä mielessä. Aloitin virkkaamaan jo kesähattua itselleni, mutta nähtäväksi jää, tuleeko siitä valmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulee valmista, niin pääsen näkemään lopputuloksen blogissasi :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...