torstai 20. helmikuuta 2014

Neulotut tossut

Viimeisen parin kuukauden aikana on tullut sairasteltua ihan urakalla. Normaalisti inhoan käyttää sukkia tai tossuja sisällä, mutta kipeänä varpaita on paleltanut. Niinpä neuloin sairastelutossut (joille siis toivottavasti ei ole paljoa käyttöä!!).
 
 
Tossut on neulottu isovelilangasta nro 5 puikoilla. Yksi kerä riitti juuri ja juuri koon 38 tossuihin. Idea on osin napattu facebookin käsityöryhmissä kiertäneestä kuvasta, mutta loppujen lopuksi nämä tossut eivät ole kovinkaan samanlaiset.  
 
 
En ihan tiedä miten tyytyväinen olen näihin. Tai ihan kivat ne on ja ihan sopivat, mutta tuo ainaoikein ei vaan miellytä mun silmää. Olisi pitänyt tehdä jotain muuta neulosta. No ens kerralla sitten :).
 
Blogi elelee nyt vähän hiljaiseloa, kun jotenkaan ei ole mielikuvitus toiminut, enkä ole yksinkertaisesti tehnyt niin paljoa kuin aikaisemmin. Lisäksi olen tehnyt parikin kertaa nuken villatakin, mutten ole ollut kumpaankaan versioon tyytyväinen ja ovat menneet purkuun. Vaikeaa siis esitellä, kun valmista ei synny :D. Nämä tossut tuli onneksi tosi nopeasti, kun ovat niin paksusta langasta tehty :).
 
Tossuterkuin TsiSanna
 
 

4 kommenttia:

 1. Sopöt tossut :) Paranemistoivotuksia toisesta sairastuvasta!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tossut, nuo jalassa on varmasti hieman mukavampi sairastella.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tossut, pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
 4. Kivat tossut, nätit ja sievät!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...