maanantai 24. helmikuuta 2014

Arielin uudet vaatteet

Jostain syystä olen aivan ihastunut Arieliin (ja muihinkin Disney Animator nukkeihin) ja tekee mieli koko ajan tehdä neidolle uusia vaatteita. Jotenkin tuntuu, että olen jopa enemmän kiinnostunut nukesta kuin tytär :D. Tällä kertaa halusin tehdä Arielille talvipäivään sopivan oloasun. Ja tällainen siitä tuli:
 
 
Asuun sisältyy siis iso ja paksu villapaita, leggarit ja sukat/töppöset.
 
 
Villapaita on tehty isovelilangasta nro 5 puikoilla. Ohje on omasta päästä. Töppöset on tehty konelangasta (joku iänikuisen vanha kerä äidin lankavarastoista) nro 2,5 puikoille. Tämäkin ohje omasta päästä. Leggarit ompelin miehen vanhasta sukasta, jossa oli reikä. Koska en omista ompelukonetta ompelin leggarit käsin.
 
Leggarit lähikuvassa:
 
 
Olen joskus nähnyt sukkiksia tehtävän nukeilla sukista, mutta näissä sukissa ei varsi riittänyt sukkiksien pituuteen, joten tein leggarit.
 
 
Ariel elelee nyt jänniä aikoja, sillä sorruin tilaamaan Arielille kaverin Brittien Disney Storesta... Minun piti tilata kaveri vasta myöhemmin, ehkä tytölle synttärilahjaksi kesällä, mutta bongasin toisen tuotteen alennuksesta tuolta Disney Storesta ja sehän piti tilata NYT, kun kerran on alessa, niin samoilla postikuluilla oli ihan järkevää sitten tilata tuo nukkekin. Näin ainakin asian itselleni olen perustellut :D.
 
Vaatturiterkuin TsiSanna
 

5 kommenttia:

 1. Nää nuket onkyllä upeita, moni aikuinen taitaa niitä harrastaa.
  Ihanat vaatteet sie teit, nuo pienet sukat on hurmaavat.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat vaatteet olet nukeille tehnyt. Aika samoilla aiheilla mentiin tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käynpä kurkkaamassa sinun tekemäsi vaatteet :).

   Poista
 3. Nyt kyllä haluttaa kokeilla noitden leggareiden tekoa :) ja muutenkin tuo asu on niin bueno! Pitääkin käydä läpi muidenkin teidän siskosten asut läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi leggarit tulee tosi helposti, joten kannattaa kokeilla :). Mä pohdin, että pitää ehkä ostaa parit sukat ihan noita varten, jos löytyy jotain tosi kivoja kuviosukkia :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...