tiistai 11. helmikuuta 2014

Lankasydän ystävälle

 
Lankasydän on nopea ja helppo tehdä. Tosin työn kuivuminen vie noin 12-15h. Osallistumme tällä myös Silmukan ytimestä haasteeseen.
Haasteesta voi lukea lisää Silmukan saalistus - tai Pipon ytimestä -blogista :).

 
Lankasydämeen tarvitaan vesi-ilmapalloja, elmukelmua, liima-vesiseosta ja tietenkin lankaa.Sydän tehdään samalla tavalla kuin pyhäinpäiväksi tekemämme lanka"kurpitsat", mutta nyt, jotta saadaan sydämen muoto, tarvitaan kutakin sydäntä kohti 2 ilmapalloa, sekä muutama kaistale elmukelmua. 


1). Puhalletut pallot solmitaan yhteen, josta syntyy sydämen perusta. Elmukelmulla sitten kieputetaan pallot
tiiviisti yhteen ja muotoillaan vielä sydämen alaosa halutunlaiseksi. 

2.) Sitten vain lankaa liimaseoksen kautta pallojen päälle, kunnes lankaa on halutunlaisesti joka puolella.


3. Annetaan sydämen kuivua kunnolla ja puhkaistaan sitten pallot. Poista pallojen jämät sekä elmukelmu sopivasta aukosta. Omissa sydämissämme näytti aukko syntyvän itsestään sydämen yläkuoppaan, koska siihen ei oikein saanut lankaa poikittain.

4. Kun ylimääräiset pallonpalat ja elmukelmu on sydämestä poistettu, voi aukon "sulkea" asettelemalla langan siihen päälle/takaisin paikoilleen.Näitä ehtii vielä tekemään ennen ystävänpäivää :). Mukavaa ystävänpäivää jo etukäteen siis kaikille.

- TsiTriinu


 

8 kommenttia:

 1. Täähän on hieno,täytyykin kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Jos osallistutte tällä työllä Silmukan ytimestä-haasteeseen (niinkuin kävit linkittämässä), niin voisitko mainita siitä ja haasteen emäntäblogeista postauksessa, kiitos! :) Ihana sydän ja selkeä ohje :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän siitä saa, kun kaksi henkilöä pyörittää blogia. Eli Triinu kävi ilmoittamassa osallistumisesta, mutta minä julkaisin tämän jutun tietämättä, että osallistutaan :D. Noh, korjailen tuonne, että ollaan osasllistuttu taas teidän kivaan haasteeseen :).

   Poista
 3. voi kun kiva!
  Ihanaa ystävänpäivää sinullekin!!

  VastaaPoista
 4. Tää on nätti! :) Kiitos miunki puolesta ku osallistuitte :D

  VastaaPoista
 5. voih! Pahoittelut tosiaan minunkin puolestani, kun en tajunnut liittää noita haasteen tietoja postaukseen, kun kävin postaamassa haasteen sivuille. Kiitos armaalle siskolle tekstin korjaamisesta sukkelasti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...