maanantai 10. helmikuuta 2014

Arielin virkattu mekko

Näin taannoin jossain blogissa Disney Animator nuken ja aloin samantien himoita sellaista meille.Ja kun aloin yhä useammin törmäillä noihin nukkeihin eri blogeissa, niin oli aivan PAKKO tilata tytölle (lue minulle) oma nukke :D.
 
Valitsin kuitenkin tytön lemppariprinsessan eli Arielin. Itselleni olisin mieluiten valinnut Tähkäpään, ehkä jossain vaiheessa täytyy sekin tilata. En ole koskaan ollut mitenkään innostunut nukeista tai niiden keräilystä, mutta nuo Animator nuket ovat kyllä niin älyttömän suloisia, että tekisi mieli alkaa keräillä, jos olisi tilaa :D. Tyttökin tykkää Arielista kovasti ja joka paikkaan pitäisi Ariel ja Iines (neidin toinen tärkeä nukke, jolle olen aikaisemmin tehnyt vaatteita myös) pitäisi saada ottaa mukaan.
 
Noita nukkeja voi tilata Disney Storesta, suomessa olen nähnyt hieman vastaavia Toys R Us:ssa, mutta eivät taida olla ihan samaa sarjaa ja viimeksi kun kävin niin tarjolla ei ollut esim. Arielia. 
 
Nyt olisi sitten hirmuinen hinku opetella myös ompelemaan, jotta voisin tehdä kaikkia ihania vaatteita Arielille. Tähän hätään se ei kuitenkaan onnistu, koska en edes omista ompelukonetta. Niinpä Arialin ensimmäinen uusi vaate on virkattu.
 
 
Mekko on virkattu 1,5 nro virkkuukoukulla puuvillalangasta. Mekon yläosa on virkattu poikittain yhtenä kappaleena, johon on sitten erikseen lisätty röyhelöt eteen ja hihansuihin. Yläosa on takaata aukinainen ja sen saa kiinni parilla napilla. Alaosa on tehty pyörönä pylväillä ja alaosassa on sitten vähän pitsiä.
 
Vielä lähikuvaa hihoista ja rinnuksen hörhelöistä:
 
 
Mekko onnistui mielestäni hyvin, väri olisi ehkä voinut olla joku muu, mutta minulla sattui olemaan valkoista lankaa. Nyt minun sitten tekisikin ehkä mieli tehdä omalle typylle virkattu mekko ensi kesäksi. Siihen kyllä pitäisi sitten ostaa uusia lankoja, mikä ei nyt ihan sovi siihen että mun piti olla tässä lankalaihiksella ja käytellä vaan vanhoja lankoja pois tämä alkuvuosi ainakin... Toisaalta kohtahan on jo maaliskuu...tai ainakin melkein...
 
Mekkoterkuin TsiSanna
 
 
 

11 kommenttia:

  1. Ihana nukke ja kaunis mekko! :) Itse olen myös noita Animator nukkeja ihastellut! :) Noista näyttää olevan ainakin yksi poika nukkekin, innostuisikohan Pikku-E sellaisesta ;D Vaikka kyllähän tuollaisen itsellekkin ostaisi :D

    VastaaPoista
  2. Hieno mekko ja sehän vasta oiskin hienoa jos tytöllä ja Arielilla olisi samanlaiset mekot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdin tuotakin vaihtoehtoa, pitää katsoa jos löytyy sopivaa lankaa, niin ehkä teenkin tuommoisen samantyylisen, ihan yksi yhteen ei ehkä isommassa kaavassa onnistu :).

      Poista
  3. Ollaan taidettu pyöriä samoissa blogeissa :D. Kaunis mekko. Tähkäpäätä olisin meidän neitille hankkimassa, odotellaan toukokuuta ja synttäreitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti :D. Meillä on neidillä kesällä synttärit, ehkä kanssa odottelen siihen, että tilaan toisen tämmöisen, jos vaan neiti edelleen tällä Arielilla leikkii. Nyt Ariel kulkee joka paikkaan mukaan :).

      Poista
  4. Oijjoiii, nyt kyllä vannoutunu Disney-fani tääl alkaa koht kiljumaan :D Iha tajuttoman sulonen! Ja mite ihanalt näyttäis ku kaikki rinsessat nököttiäis jossai hyllyn reunalla :D Ihana! Ja ihanan mekon sait kans aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta kato. Enää tarttis löytää hylly johon ne mahtuis :D.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...